Blog

Náš blog

Nápady na vianočné darčeky pre dámy

Nakupujete darčeky v predstihu alebo si to nechávate na poslednú chvíľu? Nech už patríte do ktorejkoľvek z týchto skupín, nasledujúce riadky pomôžu rozlúsknuť najčastejšiu otázku týchto dní. Čím obdarovať blízkych pod vianočným stromčekom? Potešíme dámy, ale aj pánov.

Čítaj viac

Gél lak nechty, ktoré zvládnete vytvoriť aj doma

Jednoduchá a trvácna úprava nechtov ako od profesionála? Naučte sa pracovať s gél lakom. Túto manikúru si vytvoríte jednoducho v pohodlí domova.

Čítaj viac

Ideal pomôcky na pletenie

Máte pred sebou nový handmade projekt? So správnymi pomôckami na pletenie či háčkovanie to bude hračka. Spoznajte značku Ideal, ktorá prináša množstvo praktických produktov na ručné práce. Prebuďte v sebe tvorivosť a pustite sa do ďalšej výzvy.

Čítaj viac

Bábika Wednesday háčikom

Pobláznila sociálne siete, ale aj šikovné ruky tvorcov. Wednesday Addamsová zahviezdila nielen v populárnom seriáli. Svoje miesto si tiež našla medzi kreatívnou komunitou, kde sa to hemží handmade bábikami na rôzny spôsob.

Čítaj viac

Ručne pletená deka z Alize Puffy

Hľadáte spôsob, ako v tomto uponáhľanom svete na chvíľu zastaviť? Poďte si spolu s nami vytvoriť handmade unikát. Ručne pletená deka z Alize Puffy je jednoduchá na prípravu, zvládnu ju vytvoriť aj úplní začiatočníci. Nepotrebujete si chystať ihlice, ani háčik. Postačia vám vaše ruky a chuť tvoriť.

Čítaj viac

Jesenná manikúra v pohodlí domova

Sušené kvety nepatria len do sveta ručnej tvorby. Túto dekoráciu môžete zamiešať do svojej jesennej manikúry. Inšpirujte sa a vytvorte si gél lak nechty s originálnym zdobením.

Čítaj viac

Pletieme Puffy deku

Noezon odštartoval nový projekt. Každý druhý piatok vás budeme inšpirovať z televízneho štúdia Telerána. Téma prvého vysielania znela jasne - jednoduchá Puffy deka, ktorú upletiete bez ihlíc.

Čítaj viac

Parafínový zábal - jeho účinky na organizmus

Parafínový zábal sa s obľubou využíva v lekárstve, no môžete ho nájsť aj na zozname procedúr v kozmetických a nechtových salónoch. Pomáha riešiť zdravotné ťažkosti a má aj estetické účinky. Aké benefity so sebou prináša parafínová procedúra a prečo by ste mali absolvovať parafínovú manikúru?

Čítaj viac

Halloween 2022: Dekorácie, ktoré oživia váš príbytok

Tekvice zo zbytkov vĺn, roztomilé strašidlá či milovaný puffy veniec. Halloween vytvára bohatý priestor na tvorbu handmade výzdoby do vášho interiéru. Dajte svojmu bývaniu magický nádych a inšpirujte sa halloweenskymi dekoráciami, ktoré sme pre vás nachystali.

Čítaj viac

Nechty jeseň 2022: Objavte nové trendy v manikúre

Z horúcich letných dní do farieb padajúceho lístia. S prichádzajúcou zmenou ročného obdobia meníme nielen šatníky, ale aj našu manikúru a pedikúru. Aká bude jeseň 2022 v nechtovom dizajne?

Čítaj viac

Háčkovanie a pletenie - Trendy na jeseň a zimu 2022

Pletené vesty, cropped svetre či úplety s nádychom luxusu. Handmade móda si s príchodom chladnejšieho obdobia opäť berie všetku pozornosť. Spoznajte pletené a háčkované trendy, ktoré prichádzajú z dizajnérskych skicárov priamo do vašich skríň. Jeseň a zima 2022 bude pestrá a trblietavá.

Čítaj viac

Pletená čelenka - štýlový doplnok do chladných dní

Pletené čelenky budú počas jesene a zimy 2022 na každom kroku. Zahrejú a okrem toho sú mimoriadne trendy. Drahí tvorcovia a milovníci handmade módy, predstavujeme vám doplnkového víťaza nastávajúcej sezóny.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024