Blog

Náš blog

Pletieme pre detičky

Aj napriek tomu, že žijeme dobu technických vymožeností, handmade tvorba má v životoch mnohých z nás pevné miesto. Pletenie a háčkovanie sa uberá novými smermi, ponuka sortimentu neustále narastá. Dnes nazrieme do zákulisia tých najroztomilejších projektov. Čo všetko dokáže detská vlna?

Čítaj viac

Prekonajte nechtové problémy s japonskou manikúrou

Nechtová procedúra, ktorá pomáha a skrášľuje od základov. Zachraňuje len poškodené nechty alebo je vhodná aj pre zdravú nechtovú platničku? Japonská manikúra je riešením na všetky vaše nechtové dilemy.

Čítaj viac

SAPERS - starostlivosť o zovňajšok ako zo salónu

Upravené nechty a obočie ako od profesionála? So správnymi doplnkami to zvládnete aj vy. Značka SAPERS prináša na trh kvalitné pinzety, kliešte či nožnice, vďaka ktorým bude domáce skrášľovanie hračkou.

Čítaj viac

Inšpirácie na darček ku Dňu matiek

Máj patrí láske na tisíc spôsobov, svoju pozornosť však aktuálne sústredíme na najväčšiu zo všetkých. Mama, mamka, maminka či mamička. Nech tú svoju oslovujete akokoľvek, zaslúži si extra dávku vďaky a pozornosti. Rozmýšľali ste už nad tým, ako potešíte túto superženu počas druhej májovej nedele? Deň matiek otvára viacero možností.

Čítaj viac

Predstavenie značky LONEL

Manikúra, ktorá je dostupná pre každého. Značka LONEL vo svojom portfóliu spája produkty pre začiatočníkov i profesionálne nechtárky. Či sa rozhodnete pre modeláž, alebo prirodzenú úpravu, s nami to zvládnete aj v domácom prostredí.

Čítaj viac

Vlastné riešenie na PHP Frameworku Symfony

20% frontu, 80 % backu a vlastná nezávislá cesta. Viac ako 20 000 produktov skladom ani zďaleka nie je najväčšou výzvou, s ktorou sa v NOEZONE denne pasujeme. Na čele technologického startupu so sídlom v Bardejove stojí bývalý programátor, ktorý všetko úsilie investuje do vývoja softvérového riešenia prinášajúceho slobodu a neobmedzené možnosti.

Čítaj viac

Tvorba vlastných produktov v NOEZON

Od dôkladnej analýzy, cez výber dodávateľov, až po samotné uvedenie na trh. Tvorba produktu je beh na dlhú trať. Pri správnych postupoch však prináša víťazný cieľ, o ktorý sa s vami chceme podeliť. Aká je cesta produktu od výrobcu až do nášho skladu, aké podmienky musí dodávateľ splniť, aby s nami mohol spolupracovať a prečo je u nás hlas zákazníkov na prvom mieste?

Čítaj viac

Online marketing v NOEZON

Spoločnosť NOEZON vznikla v roku 2009 ako e-shop, ktorý sa venoval len nechtovému dizajnu. Bývalé Top-Nechty prešli v roku 2020 zásadnou premenou. Rebranding so sebou nepriniesol len zmenu názvu. Neodmysliteľnou súčasťou firemnej identity sa stalo heslo “Tvorím, teda som” a nechtový sortiment sa rozrástol o širokú výberovku galantérskeho tovaru určeného na kreatívnu činnosť.

Čítaj viac

Jarné nechty 2022. Osviežte si manikúru novými gélovými sadami

Ďalšie ročné obdobie so sebou automaticky prináša chuť na zmenu. Tú už túžobne očakávame aj v nechtovom dizajne. Po tlmených zimných farbách preberá žezlo živá jarná manikúra a gélové sady už netrpezlivo čakajú na svoje prvé použitie.

Čítaj viac

Veľkonočné dekorácie. Toto sú trendy jari 2022

Svieže a plné života. Najväčšie sviatky jari sú už za dverami a prinášajú so sebou priestor na jedinečnú výzdobu našich príbytkov. Vytvorte si tento rok veľkonočné dekorácie, ktoré prežijú viac než jednu sezónu. Veľká noc 2022 bude pestrá, pastelová a v neposlednom rade ekologická.

Čítaj viac

Aké boli roky 2020/2021 v NOEZON

Priznám sa, že som ako zakladateľ firmy nikdy netúžil písať ohliadnutie za žiadnym z podnikateľských rokov. Roky 2020 a 2021 ma však prinútili obzrieť sa späť. Review či podnikateľský denníček - nech už tento článok nazveme akokoľvek, bude to pekným spätným zrkadlom našej práce v NOEZON.

Čítaj viac

Aj syntetická priadza má svoje výhody

O supervlastnostiach prírodných vlákien sa toho popísalo veľa, no čo taká syntetická priadza? Aj tá môže byť skvelým partnerom pre váš ďalší tvorivý projekt. Nechajte sa inšpirovať naším výberom. Na dnešnom zozname nájdete akryl, polyester či nylon.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024