Blog

Náš blog

Certifikované detské priadze

Výber priadzí na detské projekty nie je len o estetike. Vlákna, ktoré budú zdobiť úplety pre deti, by mali spĺňať vysoké požiadavky na kvalitu a zdravotnú nezávadnosť. Ktoré certifikované priadze sú vhodné na tvorbu pre drobcov a prečo by mali patriť k produktovej kategórii s číslom 1?

Čítaj viac

Handmade kabelka na ples

Plesová sezóna otvára priestor pre všetky kreatívne duše. Ak chcete zažiariť a vytvoriť si jedinečný doplnok, vyskúšajte tvorenie s kanavou. Táto nenápadná plastová šablóna v spojení s vyšívaním dokáže divy. Vyskúšali sme aj v Teleráne!

Čítaj viac

Plesové nechty v pohodlí domova

V plesovom móde od hlavy po päty! Dnes zameriame všetku pozornosť na plesové nechty. Vytvorte si spolu s nami sviatočnú manikúru s efektným výsledkom.

Čítaj viac

Plesová kanava kabelka

Za dizajnérskymi kúskami nemusíte vždy chodiť ďaleko. Niekedy postačí ihla, trblietavý špagát, kanava a tvorivý domáci kútik. Odštartujte nový mesiac ďalšou kreatívnou výzvou. Táto originálna kabelka je našou plesovou voľbou číslo jedna.

Čítaj viac

Macrame náhrdelník na ples

Spoločenská udalosť si žiada špeciálny prístup nielen pri výbere oblečenia, ale aj doplnkov. Vytvorte si originálny macrame náhrdelník a zažiarte ako plesová kráľovná.

Čítaj viac

Trendy manikúra s aurora práškom

Ovládli sociálne siete a v rebríčku populárnej manikúry sa dostali na popredné miesta. Nechty, ktoré pripomínajú polevu z donutu, si dokážete vytvoriť aj vy. Postačí gél, aurora prášok a UV/LED lampa.

Čítaj viac

Háčkovaná ľadvinka

Parťáčka na potulky mestom či dovolenkové dobrodružstvá. Háčkovaná ľadvinka osvieži vašu zbierku doplnkov. S týmto návodom si jedinečný kúsok môžete vytvoriť aj vy.

Čítaj viac

Háčkovaná crossbody kabelka

Zbožňujeme ich v rôznych prevedeniach a nikdy ich nemáme dosť. Ako si vytvoriť vlastný originál? Háčkovaná kabelka v crossbody prevedení rozžiari každý šatník.

Čítaj viac

Háčkovaný batoh

Praktický, štýlový a pripravený na každodenné nosenie. Háčkovaný batoh odnesie všetky vaše cennosti, v prípade potreby ho viete šikovne premeniť na kabelku. Uháčkujte si originálny doplnok spolu s nami.

Čítaj viac

Háčkovaná sieťovka

Chcete začať s háčkovaním a hľadáte ten správny štartovací bod? Háčkovaná sieťovka vám dáva zelenú. Vytvorte si udržateľnú tašku, ktorá odnesie všetky vaše nákupy.

Čítaj viac

Macrame kľúčenka

Ozvláštni kľúče, ale aj kabelku. Macrame kľúčenka je doplnok, ktorý hravo vytvoríte pre seba, alebo ju venujete ako darček. Stačí bavlnený špagát a kovová karabínka.

Čítaj viac

Háčkovaná čelenka

Ako si spríjemniť sychravé a chladné dni? No predsa ďalším tvorivým projektom. Dnes to bude háčkovaná čelenka. Pripravte si háčiky, začíname!

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024