Blog

Náš blog

Ručná tvorba ako terapia pre mozog aj dušu

Vo svete, ktorý je neustále v pohybe často hľadáme únik, ktorý pomôže zregenerovať naše vnútro. Prechod z virtuálnej reality do tej skutočnej je čoraz náročnejší. Ako si vytvoriť bezpečný offline priestor a dopriať oddych svojej duši? Odpoveď prinášajú ručné práce.

Čítaj viac

Krásne lesklé nechty s japonskou manikúrou

Pevné a lesklé nechty bez použitia laku? S japonskou manikúrou premeníme toto želanie na skutočnosť. Necháme zažiariť prirodzenosť a vrátime vás k základom starostlivosti o nechtovú platničku.

Čítaj viac

Aká priadza je vhodná na jeseň a zimu?

Príroda sa pomaly ukladá na zimný spánok, dni sú sychravejšie, noci chladnejšie. Presúvame sa do interiérov a viac času venujeme svojim koníčkom. Pletenie a háčkovanie sa odjakživa spájali s chladnými mesiacmi. Či už ste začiatočník, alebo tvoríte dlhšie, máme pre vás šikovný manuál. Akú priadzu zvoliť na jesenné a zimné úplety?

Čítaj viac

Vlny DROPS. Pletenie plné farieb a zábavy

Kvalitné materiály, rozmanité farby a dlhoročná tradícia. Vlny DROPS prinášajú do kreatívnej tvorby viacero benefitov. Tvorba pre malých i veľkých sa môže začať. Tieto priadze oživia vaše nové pletené projekty.

Čítaj viac

Tvoríme Puffy tekvicu

Ukradne si len kúsok vášho času a nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne zručnosti. Stačí Puffy vlna a šikovné ruky. Noezon október v Teleráne odštartoval ako inak - originálne a farebne!

Čítaj viac

Jesenný domov s Puffy tekvicou

Sezóna padajúceho lístia otvára priestor novej inšpirácii. Vyrezávané tekvice nie sú žiadnym nováčikom, čo však skúsiť originálnu alternatívu z vlny? Prebuďte svoju tvorivosť s ďalšou Noezon výzvou.

Čítaj viac

Japonská manikúra LONEL

Lesklé, zdravo vyzerajúce a decentne upravené. Japonská manikúra sa postará nielen o vzhľad, ale aj kvalitu vašich nechtov. Aké benefity prináša táto výživná nechtová kúra a prečo ju miluje aj pánske osadenstvo? Prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

Čítaj viac

Obliečka na vankúš z Puffy vlny

Mäkučká, príjemná na dotyk a presne podľa vašich predstáv. Zhotovte si spolu s nami jedinečný kúsok, ktorý sa postará o správne teplo domova. Obliečka na vankúš z Puffy vlny bude s týmto návodom hračka.

Čítaj viac

Trendy rúčky na kabelky

Na prvý pohľad nenápadné, no vo výsledku dodajú vášmu doplnku ten správny šmrnc. Rúčky na kabelky zmenia vzhľad finálneho výrobku na skutočný originál. Vyberte si svojho favorita, toto sú tí naši.

Čítaj viac

Jesenné macrame listy

Handmade dekorácia, ktorá spestrí vašu jesennú výzdobu. Macrame listy si môžete vytvoriť jednoducho z pohodlia domova. Noezon opäť prebudí vašu tvorivosť prostredníctvom televíznej obrazovky.

Čítaj viac

Dokonalé macrame pomocou šablón

Macrame dekorácie v dokonalom tvare? Vyskúšajte tvorenie so šikovnými pomocníkmi. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo pokročilý. S našimi šablónami zvládnete túto kreatívu ľavou zadnou.

Čítaj viac

Vyšívaná kanava kabelka

Doplnok, ktorý prebudí vašu tvorivosť a upúta pozornosť okolia. Vyšívaná kabelka z kanavy nadchne pokročilých, ale aj úplných začiatočníkov. Nečakajte na limitované kolekcie, vytvorte si svoj vlastný originál.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024