Blog

Náš blog

Depilácia voskom. Ako na to?

Nádych leta je cítiť v našich šatníkoch, ale aj pri starostlivosti o zovňajšok. Vzdušné oblečenie, poriadna dávka slnka a hebká pokožka bez začervenaní či zarastajúcich chĺpkov. Vďaka depilácii môže byť táto predstava realitou.

Čítaj viac

Macrame záves na kvetináč

Zútulnite si svoje kvetinové kráľovstvo. Originálny závesný kvetináč si viete vyrobiť macrame technikou. Postačia bavlnené špagáty, drevené doplnky a radosť z tvorby je na svete. Inšpirujme sa navzájom.

Čítaj viac

Svetový deň pletenia spojil celé Slovensko

Oslava ručnej tvorby, ktorá prepojila ženy z celého Slovenska. Svetový deň pletenia na verejnosti má v Noezon kalendári aktivít čestné miesto. Vlani sme tvorivosť oslávili na domácej pôde, tento rok sme sa rozhodli myšlienku posunúť do ďalších miest. Pletené dobro zahreje tých najmenších.

Čítaj viac

Leto v znamení háčkovania

Držte si klobúky, tašky a šaty, na scénu prichádzajú sladké sedemdesiate. Háčkované odevy a doplnky zažívajú úspešný návrat. V lete sa opäť zoznámime s technikou granny square, na verejných priestranstvách sa to bude hemžiť farbami a kvetmi.

Čítaj viac

Letné háčkované klobúky pre deti a dospelých

Opaľovací krém, slnečné okuliare či vzdušná tunika. Popri ochrane očí a pokožky je potrebné myslieť aj na kvalitnú pokrývku hlavy. Háčkovaný klobúk spĺňa všetky parametre na to, aby bol opäť obľúbeným doplnkom sezóny.

Čítaj viac

Plážové doplnky, ktoré nesmú chýbať na vašej dovolenke

Kapacity dovolenkových zájazdov sa míňajú rýchlym tempom a my sa opäť pripravujeme na slnkom a teplom zaliate dni. Ak je váš letný smer už celkom jasný, nezabudnite si pred cestou zbaliť všetko potrebné. Spísali sme pre vás inšpiratívny zoznam, dovolenka sa môže začať!

Čítaj viac

Ozdobné macrame uzly

Úplne jednoduché, ale aj také, ktoré popletú rozum. Z uzlov, ktoré sa dajú využiť pri macrame tvorení, by sa dala napísať encyklopédia. Na začiatok však nemusíte poznať všetky. Prinášame vám stručný prehľad ozdobných.

Čítaj viac

Základné macrame uzly

Macrame technika nie je vo svete tvorby žiadnou novinkou. Tradičné uzlíkovanie si získalo ruky tvorcov v rôznych vekových kategóriách. Túžite si vytvoriť vlastný originálny výrobok? Prebuďte v sebe tvorivosť a spoznajte základné uzly.

Čítaj viac

Macrame podšálka

Chystáte netradičnú oslavu alebo chcete oživiť domáce stolovanie? Uzlíková technika macrame ponúka možnosti na inšpiratívne dekorácie, ktoré smelo zhotovia aj handmade začiatočníci. Macrame podšálka a krúžok na obrúsok čakajú na vašu tvorivú chvíľu.

Čítaj viac

Macrame obláčik

Túžite po roztomilej dekorácii do detskej izby? Pripravte si macrame obláčik. Uzlíkovú techniku si zamilujete vy aj vaše deti. Zapojte ich do tejto kreatívy.

Čítaj viac

Háčkovaná hračka pre deti

Potešte tých najmenších originálnym darčekom. Háčkovaná hračka rozžiari detskú tvár a prebudí dospelácku tvorivosť. Hor sa na túto roztomilú výzvu!

Čítaj viac

Macrame stolovanie v interiéri aj na terase

Z interiéru rovno na letné terasy. Záhradné stolovanie môže mať originálnu a ekologickú podobu. Keď sa spojí macrame technika a šikovné ruky, vzniká svieži aranžmán na rôzne udalosti. Téma pre júnové Teleráno bola jasná!

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024