Blog

Ako aplikovať aurora prášok na necht

Prečítate za 2 minúty

Leštiaci, extra jemný prášok vytvára na nechtoch krásny dúhový efekt. Použitím prášku sa nezmení farba nechtu, len jeho odlesk. Pri čiernom podklade docielime aurora efekt - efekt polárnej žiary. Ale môžeme ho vyleštiť na akýkoľvek farebný podklad, kde efekt bude vždy iný.

Zdobiť ním môžeme nechty vymodelované akrylom, gélom, alebo spevnené gél lak a bio gélom. Povrch nechta prebrúsime brúsnym blokom, aby sa naviazala vrstva chrómového base/topu alebo iného finishu bez výpotku. Na zmatnený a očistený necht nanesieme base/top a necháme vytvrdnúť v UV lampe. Doba vytvrdnutie v 36W UV lampe je 2 minúty, ale pri silnejších a výkonnejších dual lampách je táto doba pomerne kratšia.

Tip: Pri aplikácii prášku aurora, je lepšie ak base/top alebo finish gél je v lampe kratšie ako sa vyžaduje. Vtedy sa prášok lepšie vyleští a zdobenie dlhšie vydrží.

ID17607
49.90 €
29.90 €
ID3167
0.89 €
0.39 €
ID17666
10.99 €
7.99 €

Po vybratí z lampy vyleštíme prášok na nechte pomocou aplikátora, silikónového pera alebo prstom krúživými pohybmi. Pri leštení je potrebná mierna sila, ale dávame si pozor, aby sme netlačili až príliš. Očistíme necht štetcom alebo kefkou, ktorá má jemné štetinky. Vyleštený prášok je nevyhnutné prelakovať base/topom, čím ho zafixujeme.

Tip: Aby zdobenie vydržalo dlhšie a neošúpalo sa, tak na vyleštený prášok môžeme najprv naniesť tenkú vrstvu stavebného gélu, a potom bezvýpotkový finish, alebo chrómový base/top nanesieme v dvoch vrstvách.

ID4579
6.99 €
3.99 €
ID4578
6.99 €
3.99 €

Aurora prášok bol veľkým hitom v lete 2017 a tento ošiaľ trvá až do teraz :) Nanesenie prášku ako aj celý postup je rýchly a nevyžaduje si zvlášť profesionálne zručnosti. Obľúbený hlavne kvôli jemnosti a luxuse, ktorý vie na nechte vytvoriť.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024