Blog

Ako sa robia gélové nechty? Videonávod

Prečítate za 3 minúty

Jednoduchým postupom vám vysvetlíme a videom ukážeme ako sa robia gélové nechty. Plus vám povieme aké prípravky budete potrebovať. Potrebovať budete hlavne UV lampu, bez ktorej sa nezaobídete. Do nej sa vkladajú prsty, aby UV gél vytvrdol.

Dokážete to jednoduchšie s našimi sadami

Okrem toho, že Vám tu ukážeme, ako sa gélové nechty robia, môžeme Vám pomôcť aj s tým, čo všetko budete k tomu potrebovať. Ideálnou voľbou sú naše sady na nechty. Ak si neviete vybrať tú správnu, tak si prečítajte nášho pomocníka pri výbere sady!

ID18742
84.54 €
39.99 €
ID15283
96.62 €
85.99 €
ID15277
76.78 €
61.90 €

Takže ako na to?

Prírodné nechty očistíme, odstránime zvyšky laku a jemným brúsnym blokom zmatníme ich povrch. Vzniknutý prach odstránime kefkou alebo štetcom. Lepidlom prilepíme tipy na nechty tak, aby v spoji nevznikli žiadne vzduchové bublinky.

Ak lepidlo zaschlo a tip drží, tak gilotínou si skrátime nechty podľa potreby.

Pilníkom a brúsnym blokom prebrúsime lesklý povrch tipu, ako aj schod medzi tipom a nechtom. Upravíme tvar a kefkou necht dôkladne očistíme.

Pomocou cleaneru nechty odmastíme a aplikujeme Primer. Ten slúži na lepšie priľnutie gélu.

Ako prvé nanesieme základnú vrstvu gélu. Plochým štetcom aplikujeme jednofázový UV gél v tenučkej vrstve pozdĺž celého nechta a vložíme do UV lampy na vytvrdnutie.

Po vytvrdnutí základnej vrstvy môžeme naniesť biely alebo farebný UV gél na špičku a vložiť do UV lampy. Ak nechceme francúzsku manikúru, ani žiadne iné zdobenie, tak tento krok vynecháte.

Štetcom a jednofázovým gélom vymodelujeme C-obluk. V strede nechtového lôžka musí byť oblúk najširší a postupne sa do strán stenčuje. Ak ste začiatočník, tak túto vrstvu môžete naniesť viac kráť, aby ste vytvorili dokonalý tvar nechta. Ruky samozrejme vkladáme za každým do UV lampy.

Ak máme necht vymodelovaný, na buničinu si nalejeme cleaner a pomocou neho z nechtu odstránime lepkavý film. Túto lepkavosť odstráňujeme len z tejto poslednej vrstvy. Pilníkom si upravíme všetky nerovnosti a tvar nechta.

Prach, ktorý nám vznikol pri brúsení dôkladne odstránime. Ako posledné, nanesieme na nechty lesk, finish gél alebo base top . Tento lesk môže byť v teglíku alebo vo fľaštičke. V tenučkej vrstve ho nanesieme na necht a vložíme do UV lampy na vytvrdnutie.

Lesk môže byť bezvýpotkový alebo s výpotkom. Ak má výpotok, tak ho po vytvrdnutí z nechtu odstránime. Takto vymodelované nechty sú hotové. V tomto kroku môžeme aplikovať napríklad výživný olejček na kožičku.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024