Blog

Molly gél laky na nechty

Prečítate za 3 minúty

Ak hľadáte odolné a silne pigmentované hybridné laky v krásnych nezvyčajných farbách, kolekcia Molly Lac určite splní vaše očakávania.

Gél laky iným slovom aj hybridné sú dnes nevyhnutnosťou každého kozmetického salónu. Tieto odolné, silne pigmentované laky majú čím ďalej tým viac priaznivcov. Okrem toho majú veľmi šetrné zloženie. Neobsahujú formaldehyd, toluén a DBP. Existuje veľa dôvodov, prečo sú profesionálne hybridné gél laky tak milované ženami po celom svete. Tu je niekoľko z nich.

Gél lak rýchlo vytvrdne

Pri klasickej manikúre sa často stáva, že zákazníčky musia čakať pokiaľ lak na nechtoch úplne vyschne. V prípade Molly gél lakov jednoducho takáto situácia neexistuje. Vyznačujú sa vynikajúcou krycou schopnosťou po nanesení už jednej vrstvy a perfektnou konzistenciou. Čas vytvrdzovania v prípade 48W LED žiaroviek je maximálne 30 sekúnd. Cena hybridného laku je podstatne vyššia oproti klasickým lakom, ale táto cena zodpovedá jeho kvalite a predĺženej trvanlivosti. Okrem toho pri správnej aplikácii vydrží Molly lac na nechtoch až 4 týždne a aj vďaka jednoduchej aplikácii je veľmi obľúbený.

Jedným z inovatívnych produktov tejto značky je aj hybridný Molly Lac 12 v 1.Je číry a svojím zložením slúži ako stavebný gél, podkladová vrstva aj vrchný lak zároveň. Vďaka svojim vlastnostiam tento gél umožňuje predĺžiť necht až do 1 cm, ale taktiež dokáže byť oporou pre krehký alebo zlomený necht. Má hustejšiu konzistenciu aby nezatekal na kožičku a je balený v praktickej fľaštičke so štetcom. Z línie Molly môžeme spomenúť aj kvalitné podkladové a vrchné gély.

Hybridná manikúra posilňuje nechty

Všeobecne o gélových nechtoch a gél laku sa hovorí, že poškodzuje nechty. Toto tvrdenie v prípade Molly gél lakov neplatí, pretože ten ich posilňuje a vyživuje. Táto starostlivosť je zabezpečená vďaka hydrolizovanému keratínu, ktorý obnovuje štruktúru nechtov a stvrdzuje ich. Sú v ňom obsiahnuté aj minerály a aminokyseliny. Kompletné inovatívne zloženie má vplyv aj na mechanické vlastnosti materiálu po vytvrdnutí. Tieto vlastnosti sú priam ideálne. Gél lak je ohybný a veľmi dobre spolupracuje s prírodným nechtom, ktorý nielen spevní ale aj ošetruje, čím napomáha jeho zdravému rastu.

Vyber si ten svoj Molly gél lak

Značka Molly sa pýši širokým vzorkovníkom farieb a typov gél lakov. Nájdete tu ako pastelové, tak neónové, glitrové aj perleťové odtiene. Výnimkou nie sú ani inovatívne gél laky, akými bezpochyby sú tie s efektom cat eye. Tie obsahujú jemný pigment s obsahom kovových častí, ktoré sú pomocou magnetu pritiahnuté na povrch. Vďaka tomu vznikne vzor mačacích očí. K ďalšej novinke patria stamping gél laky, ktoré sú určené na pečiatkovanie nechtov. V tomto prípade sa jedná o najnovší trend v tomto type zdobenia. S manikúrou vytvorenou pomocou Molly Lac sa budete cítiť ešte istejšie a viac žensky. Celkom postačí vybrať si zo širokej ponuky ten správny odtieň, ktorý bude s vami ladiť.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024