Blog

“Hygge” atmosféra u vás doma

Prečítate za 4 minúty

Predstavte si, že ste zabalená v mäkkej deke, čítate dobrú knihu, popíjate horúci nápoj a pritom vnímate praskajúce polená v krbe. Pohoda, spokojnosť, relax. To v nás evokuje dánske slovo “hygge”, čo v preklade znamená “cítiť sa dobre”.

Táto filozofia štýlu života sa v posledných rokoch stala fenoménom nielen v škandinávskych domovoch. Možno to súvisí s tým, že Dáni patria k najšťastnejším ľuďom sveta. V prvom rade si treba uvedomiť, že “hygge” je o pocitoch a vnútornej vyrovnanosti, ktorý je všade okolo nás. Skúsme byť šťastní ako Dáni a vykúzlime si “hygge”u nás doma.

Hygge atmosféra

Podstata “hygge” je útulné prostredie evokujúce pohodu. Obklopte sa huňatými vankúšmi a dekami. Doplňte to mäkkým kobercom. Príjemné prostredie docielíme vonnými sviečkami.

Vyskúšali ste už aróma difuzér? Tento originálny a inovatívny bytový doplnkom okrem toho, že slúži ako osviežovač a zvlhčovač vzduchu vám krásne rozvonia priestor. Zariadenie sa napĺňa vodou do ktorej pridávame kvapky voňavého esenciálneho oleja. Vonné oleje sa v podobe jemnej pary postupne uvoľňujú do prostredia.

ID5889
Medisana aroma difúzer AL 620
Novinka Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID5886
55.99 €
49.99 €
ID5897
Esenciálny vonný olej pomaranč škorica 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 2 kusy
7.99 €
ID5891
7.99 €
ID5892
Esenciálny olej do aroma difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 1 kúsok!
7.99 €
ID5895
Vanilkový olej do difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme 19 kusov
7.99 €

Hygge aktivity

Základom hygge životného štýlu je venovať sa rodine, priateľom a hlavne sebe. Zabudnite na televízor a mobil ale radšej si prečítajte knihu. Čítanie znižuje stres, zlepší analytické schopnosti, koncentráciu a pamäť, a rozšíri vám obzory. Dokonalý relax plný benefitov. Rovnako na nás vplývajú ručné práce, ktoré precvičujú našu trpezlivosť a pozitívne vplývajú na naše duševné zdravie. Urobte si čas pre seba a pustite sa do pletenia, háčkovania alebo vyšívania. Nielenže si vytvoríte originálne kúsky, ale krásne zrelaxujete a upokojíte myseľ.

Hygge potešenie

Rozmaznávajte svoju pleť a pokožku a potešte svoju dušu. V našej ponuke máme kvalitné pleťové masky, krémiky a voňavé olejčeky. Majú blahodárne, upokojujúce a regeneračné účinky. Urobte si čas pre seba a zrelaxujte vašu pleť aj myseľ. U nás nájdete aj kompletné sady kozmetiky kde nájdete všetko čo potrebujete na jednom mieste. Krásne zabalené balenia špeciálne pre vás vyskladané.

ID4681
21.90 €
9.90 €
ID4542
3.99 €
2.99 €

Hygge doplnky

Pre pokojný dojem “oblečte” svoj interiér do príjemných neutrálnych a pastelových farieb. Extravagancia sa do “hygge” nehodí. Vytvorte si u vás doma súlad, pohodlie a útočisko. Obklopte sa mäkkými, príjemnými a hlavne prírodnými materiálmi v tlmených tónoch. Bytové textílie ako sú závesy, záclony, posteľná bielizeň, dekoračné vankúše, deky a obrusy nemusia spolu ladiť a pôsobiť stroho ako z magazínu. Voľnosť a útulnosť je to pravé orechové. Namotivujte sa škandinávskym šťastím u vás doma.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024