Blog

Vôňa Vianoc s aroma difuzérom

Prečítate za 3 minúty

Aroma difuzér je inovatívny osviežovač a zvlhčovač vzduchu. Samotný dizajn pripomína zaujímavý bytový doplnok. Tomuto malému zázraku sa na Vianoce poteší každý. Vykúzlite vianočnú atmosféru s originálnym aroma difuzérom.

Inovatívny vianočný darček

Aroma difuzér prichádza v rôznych štýlových dizajnoch, ktoré sa budú krásne vynímať v domácom prostredí, kancelárii alebo v salóne. Súčasťou zariadenia je nádržka na vodu do ktorej sa pridávajú kvapky esenciálneho oleja. Tie sa cez jemnú paru postupne uvoľňujú do interiéru. Aroma difuzér vzduch osviežuje a zároveň zvlhčuje. Dĺžku prevádzky si viete nastaviť pomocou časovača, ktorý je súčasťou zariadenia. Aroma difuzéry sú taktiež vybavené LED diódami rôznych farieb, ktoré vytvárajú tlmenú atmosféru. Diódy postupne menia farbu, alebo si môžete zvoliť len jeden vami preferovaný odtieň.

To najlepšie pre vašu mamu

Pripravili sme si pre vás špeciálnu sadu, ktorá obsahuje kvalitný aroma difuzér od Promed so zaujímavým dizajnom nepravidelných tvarov. Spodná časť je vyrobená z imitácie dreva. Vrchná časť je biela a počas prevádzky svietí rôznymi farbami, ktoré sa plynule menia. Súčasťou balenia sú 3 kusy esenciálnych olejov s vôňou eukalyptus, vanilka a pomaranč so škoricou. Oleje sú vyrobené na čisto prírodnej báze. Eukalyptus pomáha pri zápalových ochoreniach dýchacích ciest, pri nádche, kašli a astme. Orientálna vanilka alebo príjemná hrejivá vôňa pomaranča so škoricou pôsobia upokojujúco a relaxačne.

ID5892
Esenciálny olej do aroma difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 1 kúsok!
7.99 €
ID8308
49.90 €
41.99 €
ID5891
7.99 €

Originálny darček pre partnerku

Žijete v spoločnej domácnosti a rozmýšľate nad zaujímavým vianočným darčekom pre vašu partnerku? Aroma difuzér od Promed je ideálnym vianočným prekvapením. Moderný dizajn so vzhľadom ušlachtilého dreva sa dokonale hodí do každého interiéru. Vyzerá ako originálny bytový doplnok so skrytými vlastnosťami v podobe zvlhčovača a osviežovača vzduchu. Nie nadarmo sa mu hovorí inovatívna bytová dekorácia. Ultrazvuková technológia rozptýli jemnú hmlovú vôňu do celej miestnosti. Aj toto zariadenie má zabudované LED diódy v tvare jemného pásika. Elegantný aroma difuzér je skvelým vianočným darčekom.

ID5886
55.99 €
49.99 €
ID5897
Esenciálny vonný olej pomaranč škorica 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 2 kusy
7.99 €
ID5895
Vanilkový olej do difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme 19 kusov
7.99 €

Ak má interiér ladený v bielej farbe a neobľubuje prírodné materiály, vyberte jej Medisana aroma difuzér. Samotný dizajn je nenápadný a pripomína skôr originálnu vázu. Povrch je biely, ktorý počas spustenia plynule mení farby. Postará sa o príjemnú uvoľňujúcu atmosféru. S aroma difúzerom na Vianoce potešíte nielen svojich najbližších, ale obľúbite si ho aj vy.

ID5889
Medisana aroma difúzer AL 620
Novinka Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID5888
Promed aroma difúzer AL-305
Novinka Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID5893
7.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024