Blog

Neviete si vybrať?

Starostlivosť o nechtovú kožičku

Pekné a upravené nechty sú vizitkou každej ženy. K úhľadnej manikúre okrem dokonalo nalakovaných nechtov patrí aj upravená kožička. Ako správne ošetrovať pokožku okolo nechtov a naopak čomu sa vyhýbať? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Čítaj viac

DIY MÓDA: Inšpirácie ako si z obyčajného oblečenia vytvoriť originálne kúsky

Urobiť niečo sám s vlastnými rukami, z angličtiny Do It Yourself (DIY), má veľa výhod. V prvom rade si vytvoríte niečo originálne podľa vlastnej predstavy, vycibríte si svoje zručnosti, a v neposlednom rade je to určitý druh psychohygieny. Ide o spojenie príjemného s užitočným.

Čítaj viac

Gély na nechty - ako sa v nich vyznať?

Hovorí sa, že upravené nechty sú vizitkou ženy. Nie však každá má to šťastie mať ich prirodzene pevné a kvalitné. Alebo sa nám jednoducho nedarí vypestovať si ich do požadovanej dĺžky. Existuje na to riešenie, a tým je UV gél. Ide o materiál, s ktorým sa vytvárajú gélové nechty. Predtým, ako sa rozhodnete do modelovania pustiť bez profesionálnej pomoci, zoznámte sa s jednotlivými rozdielmi gélových konzistencií.

Čítaj viac

Staráte sa o vaše nohy a chodidlá?

Sú našou celodennou oporou, nosia všetky naše radosti a starosti. Počas letných mesiacov chodidlá ukazujeme svetu o čosi viac, no našu pozornosť si zaslúžia počas celého roka.

Čítaj viac

Aké prípravky používať pred a po depilácii?

Klasické holenie žiletkou, depilácia voskom či laserová epilácia? Možností, ako sa zbaviť chĺpkov, je viacero a každá z nich má svoje silné aj slabšie stránky. Jedno ich však spája - všetky vedia podráždiť našu pokožku. Ako predísť nepríjemnému štípaniu či začervenaniu? Nepodceňte výber správnych prípravkov.

Čítaj viac

Polygél - inovatívne spojenie materiálov

Nechtový dizajn predstavuje v dnešnej dobe širokú škálu materiálov, produktov, tvarov, a neskutočne veľa možností. Niekedy je proste ťažké vybrať si. Aj označenie jednotlivých výrobkov môže spôsobovať pre začiatočníkov menší chaos. Kto sa v tom všetkom má vyznať?

Čítaj viac

Malá brúska na nechty tak akurát do ruky

Brúska na nechty je všeobecne skvelým pomocníkom nielen pre profesionálne dizajnérky, ale určite aj na domáce používanie. Umožní vám kvalitné a rýchle ošetrenie nechtov a kožičky. Výrazne skracuje čas pilovania. Zabudnite na staromódny pilník a nahraďte ho touto efektívnou vecičkou.

Čítaj viac

Dual lampy a ich porovnanie

Kombináciou UV a LED lampy vznikne praktická a efektívna dual lampa - multifunkčné 2 v 1 zariadenie. Stáva sa neodmysliteľnou súčasťou kvalitného nechtového salónu. Samozrejme aj pre domáce nechtárky.

Čítaj viac

Dual lampa na nechty - komfortná kombinácia

Dual lampy na nechty vznikli kombináciou LED a UV lampy. Ide o multifunkčný prístroj dva v jednom. Investovanie do dual lampy je výhodnejšie ako kúpa samostatnej UV a LED lampy. Tento praktický vynález je vhodný najmä do nechtových salónov. Nemusíte mať teda osobitné lampy na tvrdnutie rôznych gélových konzistencií.

Čítaj viac

Profi salónový pomocník Promed 4030-SX-2

Medzi výkonné profesionálne brúsky na nechty sa právom zaraďuje aj Promed 4030-SX-2 od renomovaného nemeckého výrobcu. Ide o novú generáciu moderných brúsiek so zabudovaným odsávaním prachu na nechty. Už len samotná značka signalizuje kvalitu týkajúcu sa výkonu a samotného spracovania. Brúska je vhodná na kompletnú manikúru, pedikúru, prirodzené, gélové a akrylové nechty.

Čítaj viac

Pomocné tekutiny na nechty. Na čo slúžia?

Dôležitou pomôckou v nechtovom dizajne sú zaručene aj cleanery na nechty, odstraňovače a odlakovače. Vďaka nim je proces čistenia a odstraňovania stvrdnutých lakov z našich nechtov jednoduchšie a praktickejšie.

Čítaj viac

Porovnanie brúsiek na nechty

V dnešnej dobe sa dajú kúpiť brúsky na nechty od výmyslu sveta. Rozlišujú sa dizajnom, výkonom, značkou, a samozrejme aj cenou. Pre uľahčenie výberu si v prvom rade stanovte koľko chcete do brúsky na nechty investovať. Na základe ceny sa už viete rýchlejšie orientovať v jednotlivej cenovej relácii. Z našej ponuky vám predstavím 5 brúsiek na nechty v strednej cenovej hladine, a to od 100 € do 300 €. O ich výhodách a slabších stránkach sa dočítate v článku.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024