Blog

Neviete si vybrať?

Malá sada na gélové nechty s farebnými gélmi

Potrebné produkty na modelovanie nechtov a ich zdobenie, či už farebnými gélmi alebo ozdobami, nájdete v tejto malej sade, ktorá je vo viacerých kombináciách.

Čítaj viac

Domáca sada na gélové nechty na tipy a šablóny

Gélové nechty si viete vytvoriť aj v pohodlí svojho domova. Aby ste mali všetko potrebné, zakúpte si túto sadu, ktorá je v rôznych variantoch.

Čítaj viac

Základná gélová sada so šablónami

Na vytvorenie krásnych gélových nechtov, nie je vždy potrebné veľa produktov. O tom svedčí aj táto sada,v ktorej nájdete všetko, čo potrebujete.

Čítaj viac

Ako vybrať správny druh vosku

Depilácia nemusí byť žiadna veda, pokiaľ sa vyznáte v produktoch, ktoré trh ponúka. Aký spôsob odstraňovania chĺpkov zvoliť, aby čo najviac vyhovoval pokožke a vašim časovým možnostiam? Odpovede nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Čítaj viac

Ako depilovať pomocou depilačných voskov

Chĺpky sú prirodzenou súčasťou nášho života. Ich odstraňovanie je však výzvou pre viacerých z nás. A to najmä počas letných mesiacov, kedy je túžba po dokonalo hladkej pokožke ešte intenzívnejšia. Ako si zabezpečiť takýto výsledok na dlhšie časové obdobie? Vymeňte žiletky za depilačný vosk.

Čítaj viac

Čo je na moje nechty vhodné

Dlhšiu dobu rozmýšľate o tom, že túžite po zmene na svojich nechtoch? Sebavedomo kráčať a nebáť sa, že pri pohľade na vaše nechty sa ľudia čudne zatvária? Hrdo ukázať ruku, pretože vaše nechty sú dokonale upravené, ba dokonca ladia s outfitom, je snom každej z nás. V súčasnej dobe je veľa možností, ako to docieliť. Preto vám v krátkosti povieme čo, a na aké nechty si môžete aplikovať.

Čítaj viac

Ako a kedy použiť bio gél na nechty

Po bio géle siahneme vtedy, ak sú nechty slabé, ohýbajú sa, často sa lámu a štiepia. Rovnako je vhodný aj na pevné a zdravé nechty. Bio gél je šetrný a priaznivo prospieva na nechtovú platničku. Má rovnakú konzistenciu ako UV gél, ale líši sa od neho tým, že po vytvrdnutí nie je taký pevný ako UV gél, preto nie je vhodný na predlžovanie nechtov. Bio gél je možné z nechtov odstrániť nie len pilníkom, ale aj za pomoci kozmetického acetónu. Postup je rovnaký ako pri odstraňovaní gél lakom.

Čítaj viac

Prečo mi UV gél na nechtoch nedrží

Tento problém trápi väčšinu žien, a túto otázku si položili mnohé, ktoré si nechty robia samé doma. Ak ste začiatočník, samouk, nanajvýš urobíte nechty dvom susedkám a stále neviete nájsť príčinu, prečo ten gél nedrží, prečítajte si tento blog. Dôvodov prečo sa nechty odchlipujú, olupujú a opadávajú je v konečnom dôsledku veľa. Keďže nevidíme spôsob a postup ako nechtíky robíte, nevieme vám s istotou povedať kde je chyba. Ale veríme, že pri spomenutých najčastejších príčinách sa môžno niektorá z vás nájde. Prinajmenšom nadobudnete užitočné informácie a zdokonalíte svoju prácu.

Čítaj viac

Ako si správne vybrať liquid

Pri akrylových nechtoch vieme, že pri ich modelácii potrebujeme dve zložky, ktoré je potrebné spojiť, aby sme vytvorili akrylovú hmotu. Potrebujeme akrylový prášok a liquid. Ten môžeme nájsť aj pod názvom ako akryl liquid alebo tvrdilo. Vďaka liquidu, akrylová hmota vytvrdne na vzduchu a nechty nie je potrebné vkladať do lampy. Na trhu sa nachádza viac druhov liquidu. Ich odlišné vlastnosti oceníme až pri práci a modelovaní nechtov.

Čítaj viac

Ako sa správne starať o štetec

Jedna z najdôležitejších súčastí nechtového dizajnu. Štetce na nechty dokážu vykúzliť vysnenú manikúru a zaslúžia si dávku pozornosti aj po ukončení práce. Ak chcete, aby vám slúžili čo najdlhšie, treba sa o nich patrične postarať.

Čítaj viac

Aké gély potrebujeme na gélové nechty

V súčastnosti je trh zaplavený neskutočným množstvom rôznych UV gélov, LED gélov na modelovanie od čírych, mliečnych, kamuflážnych až po farebné s rôznou pigmentáciou a konzistenciou. Kto sa má v tom vyznať? Si len začiatočník, ktorý si chce doma urobiť nechty? Tu si na správnom mieste! Poradíme ti, aké gély potrebuješ na vymodelovanie gélových nechtov.

Čítaj viac

Ako si vybrať sadu na nechty?

Gélové, akrylové alebo radšej prirodzené? Úprava nechtov môže byť rôzna, stále však platí, že nás reprezentujú a odkrývajú našu osobnosť. Dizajn ako od profesionála zvládneš vyčarovať aj v pohodlí domova, stačí si vybrať tú správnu sadu. A my ti poradíme, ako na to.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024