Blog

Ako si vybrať lampu na nechty?

Prečítate za 2 minúty

V ponuke sú rôzne druhy lámp. UV, LED, DUAL, CCFL. Líšia sa žiarovkami ale aj rýchlosťou tvrdnutia materiálov, a aj druhmi gélov, ktoré sú do daných lámp vhodné. A ako si vybrať tú správnu? Verím, že práve túto otázku vám pomôžeme zodpovedať v ďalších riadkoch.

Začínaš s gélovými nechtami, ale nechceš veľa investovať do lampy?

UV lampa je z ponuky lámp na nechty cenovo najvýhodnejšia. V UV lampe vytvrdne UV gél, gél lak a dokonca aj LED gél. Lampa má UV žiarovky, ktoré po určitom čase treba vymeniť, čoho sa netreba báť. Pri domácom používaní vydržia aj viac ako rok. Nechty v UV lampe vytvrdnú za 2 minúty.

Používaš gél laky a LED gély a chceš ušetriť čas?

V LED lampe vytvrdne LED gél a gél lak už za 60 sekúnd. LED lampy sú menšie a nezaberajú veľa miesta, preto sú vhodné aj na cestovanie. Lampa má LED diódy, ktoré majú 10-násobne dlhšiu životnosť. Malou nevýhodou je, že táto lampa nevytvrdzuje UV gél.

Nevieš sa rozhodnúť či UV, či LED? Kúp si DUAL lampu!

Najpopulárnejšie a najžiadanejšie lampy na nechty sú DUAL lampy. Ich veľkou výhodou je, že v nej vytvrdnú všetky druhy gélov ako gél lak, UV gél a LED gél. Doba vytvrdnutia gélov sa pohybuje od 5 do 60 sekúnd. Záleží od výkonu danej lampy. Majú dlhú životnosť vďaka LED diódam, ktoré sa nevymieňajú. Je vhodná na profesionálne, ale aj domáce použitie. Na trhu je aj CCFL lampa, ktorá má rovnaké vlastnosti ako DUAL lampa.

ID21373
39.90 €
29.99 €
ID20769
48.99 €
29.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024