Blog

Ako vybrať správny druh vosku

Prečítate za 3 minúty

Depilácia nemusí byť žiadna veda, pokiaľ sa vyznáte v produktoch, ktoré trh ponúka. Aký spôsob odstraňovania chĺpkov zvoliť, aby čo najviac vyhovoval pokožke a vašim časovým možnostiam? Odpovede nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Vosk s roll-on hlavicou

Rýchlo a jednoducho. Vosk s roll on hlavicou je ako stvorený pre tých, ktorým na depiláciu nezostáva veľa času. Je vhodný do salónov, ale aj na domáce použitie. Zakúpiť si môžete kazetu s úzkou i širokou hlavicou. Úzka hlavica je vhodná na ťažšie dostupné miesta, ako sú horná pera, obočie či okolie bikín. Pred samotnou depiláciou je potrebné vosk zohriať v elektrickom ohrievači. Čas topenia vosku je individuálny, zväčša je to od 30 - 50 minút. Na depilované miesto naneste tenkú vrstvu vosku, priložte depilačný papier a vosk strhnite proti smeru rastu ochlpenia.

Depilačný vosk v plechovke

Tento typ vosku je ideálny na depilovanie väčších plôch (nohy, ruky, hruď či chrbát). Dokáže odstrániť tvrdšie a pevnejšie chĺpky, dokonca si poradí aj so zarastajúcimi. Zohrejete ho v špeciálnom elektrickom ohrievači. Depilačný vosk aplikujte na pokožku drevenou špachtľou v smere rastu chĺpkov, strhávajte pomocou depilačného papiera v protismere. Pred nanesením skontrolujte teplotu, aby ste predišli popáleniu kože.

ID4315
6.99 €
ID3367
26.90 €
ID25129
8.99 €

Granulovaný vosk

Roztopte len toľko, koľko aktuálne potrebujete. V elektrickom ohrievači si viete pripraviť presné množstvo granulovaného vosku, tým pádom ušetríte čas, energiu a nebudete ním zbytočne plytvať. S granulovaným voskom môžete depilovať akékoľvek miesto na tele, odstráni jemné aj pevné chĺpky. Nepotrebujete k tomu depilačný papier. Na pokožku ho nanášajte pomocou drevenej špachtle v smere rastu chĺpkov - nechajte 5 sekúnd zatuhnúť a potom strhnite v protismere.

ID4397
2.19 €
ID25131
Medový filmový vosk 400g
Máme viac ako 50 kusov
8.99 €
ID2843
2.19 €

Cukrová pasta

Jedna z najstarších depilačných metód vôbec. Depilácia cukrovou pastou je veľmi šetrná aj k citlivej a reaktívnej pokožke. Vďaka prírodnému zloženiu sa vyhnete začervenaným a zapáleným miestam. Pri tejto forme depilácie odstraňujete chĺpky v smere ich rastu, čo zaručuje, že celá procedúra bude bezbolestná. Cukrová pasta je vhodná na depilovanie všetkých častí tela, na kožu ju môžete aplikovať rukami alebo naniesť na depilačné pásiky. Cukrový vosk je rozpustný aj vo vode, čistenie tak bude oveľa jednoduchšie. Produkt neuviazne v otvorených vlasových folikuloch pokožky, predídete tak zarastaniu chĺpkov.

ID20771
Cukrová pasta hard 500ml
Máme viac ako 50 kusov
9.99 €
ID1315
Depilačný papier 100 ks
Máme viac ako 50 kusov
4.99 €
ID25132
Cukrový vosk bublegum 100ml
Máme viac ako 50 kusov
2.59 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024