Blog

Aróma Difuzér - Ktorý si vybrať?

Prečítate za 6 minút

Aróma difuzéry fungujú na podobnom a jednoduchom princípe. Okrem toho, že plnia funkciu osviežovača a zvlhčovača vzduchu , sú zároveň aj elegantným bytovým doplnkom.
Pre spustenie zariadenia je potrebné ho mať zapnuté v elektrickej sieti a naplniť príslušnú nádrž s vodou. Do vody pridávame kvapky esenciálneho oleja, ktorý sa plynule vo forme jemne pary dostáva do ovzdušia.

Difuzéry sú vybavené aj LED diódami, ktoré celkovú atmosféru ešte viac spríjemnia. Inovatívnosť aróma difuzérov spočíva v ultrazvukovej technológii pomocou ktorej s hmlové esencie plynule šíria po celom interiéri.

Pre rýchle porovnanie vám predstavím štyri aróma difuzéry ktoré máme v ponuke. Sú vkusné, kvalitné a elegantné. Mojím favoritom sa stal Promed Aroma Difuzér AL - 150WS.

Je malého kompaktného rozmeru. Táto vkusná vychytávka vyzerá ako elegantný kus ušlachtilého dreva. Na prvý pohľad nevyzerá ako osviežovač vzduchu, ale ako moderná bytová dekorácia.

Ešte príjemnejšiu atmosféru docielíte aj vďaka zabudovanými LED diódami, ktoré sú efektívne zabudované v nádobke na vodu. K dispozícii je sedem farebných rozlíšení, ktoré sa počas prevádzky plynule menia. Pomocou zabudovaného tlačidla LIGHT si viete farbu aj nastaviť. Hneď vedľa toho tlačidla je tlačidlo s názvom MIST, ktoré slúži na kontrolu vypúšťania aromatizovaného dymu.

Difuzér sa sa zapája do elektrickej siete cez port, ktorý sa nachádza na spodnej strane difúzera. Difúzer funguje na princípe vody do ktorej sa pridávajú kvapky eseciálneho oleja. Voda sa naparuje a do ovzdušia difúzer vypúšťa jemnú aromatizovanú paru. Objem zabudovanej nádržky na vodu je 150 ml. Po naplnení zariadenia dostatočným množstvom vody pridajte niekoľko kvapiek vami vybraného vonného oleja.

ID5893
7.99 €
ID5890
Citrónový esenciálny olej do difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 2 kusy
7.99 €


Difúzer zapneme stlačením raz jedného a potom druhého tlačidla. Zariadenie má iba dve tlačidlá ktoré sa ovládajú opätovným stlačením. Prostredníctvom nich si viete nastaviť čas prevádzky a to na 2 až 9 hodín. Záleží koľkokrát po sebe tlačidlo stlačíte. Rovnako je to aj pri nastavovaní farebného LED osvetlenia. Difúzer je počas prevádzky tichý. Osviežite si váš vzduch úsporne a to len za pár sekúnd vašej práce.

Promed Aroma Difúzer AL - 305 je moderným osviežovačom a zvlhčovačom vzduchu zároveň. Toto kompaktné 245 gramové zariadenie pripomína malú lampu. Má zabudovaných päť farebných diód, ktoré celé zariadenie rozsvietia. Farby sa počas prevádzky plynule menia.

Súčasťou tohto zariadenia je aj odmerka na vodu pomocou ktorej bezpečne zariadenie dopĺnime. Kapacita nádrže je 300 ml. Difuzér je potrebné naplniť požadovaným množstvom vody a zapojiť do elektrickej siete. Nezabudnite do vody kvapnúť váš obľúbený esenciálny olej.

Jemná para, ktorá sa plynule uvoľňuje z vrchnej časti zariadenia sa šíri pomocou ultrazvukovej technológie. Na spodnej časti zariadenia sú vkusne osadené tlačidla, ktorými sa ovládajú farby svetiel a dĺžka prevádzkovej doby difúzera. Jedným stlačením spustíte difuzér.

Ak chceme určiť dobu prevádzky na 2 hodiny, stlačte druhýkrát tlačidlo časovača. Pri treťom stlačení spustíte časovač na 4 hodiny. Pri nastavovaní farieb stlačte tlačidlo vedľa časovača a pokračujeme podobne. Ak chcete aby váš difuzér svietil iba jednou farbou, stlačte tlačidlo trikrát na zvolenej farbe.

Promed aroma difuzér AL-300WS 300 ml sa vyniká zaujímavým moderným dizajnom. Hmotnosť celkového zariadenia je 370 gramov. Značka Promed sa vyznačuje kvalitným spracovaním. Spodná časť difúzera má vzhľad ušľachtilého dreva a vrchná časť je vyrobená z bieleho odolného plastu, ktorý počas prevádzky plynule mení farby.

Zariadenie má zabudovaných 7 farebných diód. Farbu je možné nastaviť podľa vlastných preferencií použitím príslušného tlačidla.

Difuzér do vzduchu vypúšta príjemnú aromatizovanú paru, ktorá vzduch osvieži a zároveň zvlhčí. Para sa pomocou ultrasonickej inovatívnosti a jemnej atomizácie postupne šíri do celého interiéru.

Objem nádržky je 300 ml. Toto zariadenie je vybavené inteligentnou funkciou samovoľného vypnutia. Ak je nádržka na vodu prázdna, prístroj sa automaticky vypne. Výdrž difúzera je 5 až 9 hodín a závisí to od vami zvoleného času na časovači.

Naprogramovanie difuzéra je jednoduché. Stačí na to len pár kliknutí. Dôležité je zapojiť difuzér do elektrickej siete a naplniť nádrž vodu po stanovenú rysku. Do vody pridáme pár kvapiek vonného oleja. Presný postup ovládnia nájdeme v priloženom letáčiku.


Medisana aroma difuzér AD 620 sa vyznačuje svojím jemným dizajnom.. Je vyrobený z bieleho odolného plastu, ktorý sa počas prevádzky rozsvieti a mení farbu.

Hmotnosť difuzéra je 245 gramov. Objem nádržky je 300 ml. Súčasťou balenia je plastová odmerka pomocou ktorej nalejeme do nádržky potrebné množstvo vody. Vodu osviežime kvapkami vonného oleja. Zariadenie je potrebné zapnúť do elektrickej siete cez port, ktorý sa nachádza v jeho spodnej časti.

Jedným stlačením tlačidla sa difuzér zapne. Druhým zapnutím sa zvolí program na nastavenie osvetlenia. Na nastavenie dĺžky prevádzky použijeme tlačidlo časovača.
ID5886
55.99 €
49.99 €
ID5888
Promed aroma difúzer AL-305
Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID8308
49.90 €
41.99 €
ID5889
Medisana aroma difúzer AL 620
Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID5891
7.99 €
ID5892
Esenciálny olej do aroma difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 1 kúsok!
7.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024