Blog

Blahodárna prírodná kozmetika pod stromčekom

Prečítate za 3 minúty

Rozmýšľate čím by ste na Vianoce potešili svoju milovanú polovičku, mamku, sestru alebo kamarátku? Kvalitná prírodná kozmetika je ideálnym darčekom. Pripravili sme si pre vás originálny darček v podobe vyskladaných setov, ktoré obsahujú blahodárne pleťové masky. Ženy ich milujú, vieme o čom hovoríme.

Jedným slovom MITOMO

Japonské pleťové masky od produkcie MITOMO sa vo svete tešia veľkej obľube. Ich unikátne prírodné zloženie obsahuje všetky dôležité živiny. Majú blahodarné účinky, ktorých výsledkom je zdravá a hebká pokožka. Pleťové masky sú inšpirované prírodnou kozmetikou japonských žien. Vyrobené sú z jemnej textílie, ktorá je nasiaknutá živinami a esenciami. Dizajn masiek dokonale kopíruje kontúry tváre. MITOMO sady sme pre vás pekne zabalili do darčekových krabičiek.

Dokonalá hydratácia pleti

Vyberáte pleťové masky pre vašu partnerku? Doprajte jej dokonalú hydratáciu, ktorá je dôležitá aj počas zimného obdobia. Stačí použiť našu sadu masiek s kolagénom a kyselinou hyalurónovou. Kolagénová maska obsahuje hydrolyzovaný kolagén a elastín, ktoré pomáhajú udržať mladistvý vzhľad. Kyselina hyalurónová podporuje obnovu pleti a zanechávajú pokožku hebkú a pevnú. Obe MITOMO masky taktiež obsahujú výťažok z rastliny lithospermum, ktorá rastie v horských Ázijských oblastiach. Má upokojujúce, antioxidančné a protizápalové účinky. Taktiež chráni pokožku pred UV žiarením a teda zabraňuje predčasnému starnutiu pleti.

Mladistvý vzhľad

Každá žena chce vyzerať mlado a krásne. Obdarujte svoju manželku kvalitnou sadou pleťových a očných masiek MITOMO, ktoré boli vyvinuté tak, aby pleť omladili a spevnili. Zloženie obsahuje koloidné zlato, včelí jed a argánový olej. Včelí jed nazývaný aj ako prírodný botox stimuluje tvorbu elastínu a kolagénu, ktoré sú základnými zložkami pleti bez vrások. Okrem toho má aj protizápalové účinky. Arganový olej sa vynikajúco vstrebáva a má vysoký obsah antioxidantov. Koloidné zlato je prírodný minerálny produkt, ktorý znižuje vylučovanie mazu a prispieva k vyhladeniu jemných vrások. MITOMO masky sú taktiež bohaté na vitamín E po ktorom je pokožka zamatovo hladká. Výsledkom bude mladistvá, rozžiarená a predovšetkým zdravá pokožka.

Dôležitá regenerácia pleti

Obdarujte vašu mamu sadou vyživujúcich pleťových a očných masiek, ktorá jej zabezpečí dôležitú regeneráciu. Výnimočné zloženie prírodných japonských masiek tvorí slimačí extrakt, karbamid, kyselina hyalurónová, materská kašička a extrakt z aloe vera. Spoločne revitalizujú pokožku a spomaľujú prirodzené starnutie. Extrakt zo slimákov intenzívne regeneruje pleť a zbaví ju nedokonalostí. Pleťové masky obsahujú zložku Epidermal growth factor (EGF) v preklade rastový faktor, ktorý regeneruje poškodené bunky a pomáha pri tvorbe nových. Táto sada napomáha k oddialeniu prirodzeného starnutia.

Pravidelným používaním pleťových masiek MITOMO dosiahnete zdravú a krásnu pokožku. Vaša pleť sa rozžiari a viditeľne vypne.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024