Blog

Darujte na Vianoce šperk so Swarovski kryštálom

Prečítate za 3 minúty

Je všeobecne známe, že ženy milujú šperky. Rady sa zdobia a obdivujú trblietavé a pekné veci. Dopriať jej ďalší kúsok do zbierky nie je na škodu. Ligotavé, kvalitné, detailne prepracované. Presne také sú šperky z českej dielne L&S Bohemia so Swarovski kryštálmi. Páni ešte stále premýšľate čím ju na Vianoce potešiť?

Šperky z dielne L&S Bohemia

Unikátne šperky z českej dielne L&S Bohemia sú zdobené kryštálmi Swarovski. Do detailov brúsené sklo je známe svojim atraktívnym leskom a trblietavosťou. Na výrobu jabloneckých šperkov sa používajú rhodiované kovy, ktoré sú nezávadné a to znamená, že nevyvolávajú alergické reakcie a pri kontakte s pokožkou nesčernejú. Kovy či už v zlatej alebo striebornej farbe neobsahujú olovo a nikel, takže sú vhodné aj pre malé deti. Všetky ručne robené šperky z našej ponuky obsahujú certifikát originality, a okrem toho sú vkusne zabalené v darčekovej krabičke.

Vyberáte šperk pre frajerku?

Dôležité je priblížiť sa jej vkusu. Všímajte si aké kúsky nosí v súčasnej dobe. Ak má rada jemné a decentné šperky, odporúčam investíciu do elegantnej súpravy. Jedinečnosť im dodávajú precízne osadené kryštáliky. Retiazka a kovové časti sú ošetrené povrchovou vrstvou rhódia, ktorý zabezpečuje nezávadnosť. V ponuke máme varianty rôznych farieb a dizajnov.

Darček pre mladú slečnu

Aj dcéru môžete na Vianoce milo prekvapiť zaujímavým šperkom v podobe jemného prívesku s retiazkou. V našej ponuke nájdete náušnice a šperky v tvare srdiečok, kvetinky, alebo iné roztomilé motívy.

Dávka luxusu pre manželku

Ak vyberáte šperk pre manželku, stavte na niečo špeciálne čo podčiarkne jej ženský pôvab. Poradíme vám s niečím unikátnym pre vašu milovanú polovičku. Pripravili sme si pre vás elegantné do detailov prepracované sety v ktorých bude vyzerať neodolateľne.

Všimli ste si, že dáva prednosť zlatým odtieňom alebo náramkom?

Perly pre pravé dámy

Hovorí sa, že perly prinášajú dlhovekosť a lásku. Pristanú každej žene, a hodia sa na bežné nosenie ako aj na špeciálne udalosti. Šperky dekorované perlou sú elegantné a vyzdvihujú ženskosť.

Brošňa pre mamku

Vyberáte šperk pre vašu mamku? Investujte do unikátnej brošne a o milé vianočné prekvapenie máte postarané. Brošne sú nadčasovým doplnkom, ktoré dodajú eleganciu každému outfitu.

Šperk je hodnotný dar ktorým dáte najavo, že vám na milovanej osobe skutočne záleží.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024