Blog

Dual lampa na nechty - komfortná kombinácia

Prečítate za 3 minúty

Dual lampy na nechty vznikli kombináciou LED a UV lampy. Ide o multifunkčný prístroj dva v jednom. Investovanie do dual lampy je výhodnejšie ako kúpa samostatnej UV a LED lampy. Tento praktický vynález je vhodný najmä do nechtových salónov. Nemusíte mať teda osobitné lampy na tvrdnutie rôznych gélových konzistencií.

Aký je rozdiel medzi LED a UV lampou?

LED lampa na nechty slúži na vytvrdnutie LED gélu a gél laku pomocou studeného svetla. Pri tejto lampe je potrebné používať výrobok na nechty s označením LED. Táto lampa je vhodná na vytvrdnutie gélových a hybridných gélov, ktoré vám pod ňou stvrdnú len za pár sekúnd. Pri modelovacích si radšej prečítajte na etikete pre ktorú lampu sú určené. Malou nevýhodou je, že táto lampa na nechty nevytvrdzuje UV gél.

Hlavná výhoda tejto lampy na nechty spočíva v diódach, ktoré svojou intenzitou pomáhajú urýchliť tvrdnutie materiálu. Diódy sa vyznačujú dlhou životnosťou a bonusom je, že sú šetrné k životnému prostrediu. Pri investícii do LED lampy zvažujete taktiež dlhodobú úsporu. Diódy majú takpovediac neobmedzenú životnosť. Zvládnu 50-tisíc hodín svietenia a to je dostatočne dlhý čas, nemyslíte? Táto lampa na nechty je zárukou efektívnosti, rýchlosti a úspornosti.



UV lampa sa hodí pre nechtové dizajnérky, ktoré preferujú štandardné riešenia. Sú vhodné na vytvrdnutie UV gélu a gél laku na nechty. Dokonca v nej vytvrdne aj LED gél.

Lampa obsahuje UV žiarovky, ktoré je potrebné po určitom čase vymeniť. Nechty spevňuje pomocou ultrafialového žiarenia, ktoré voľným okom nevidíme. Vytvrdzovanie nechtov je o niečo dlhšie ako pri LED lampe, a to zvyčajne 2 - 4 minúty.

UV lampy sú v porovnaní s ostatnými lampami na nechty na trhu najlacnejšie. Medzi jej nevýhody patrí pravidelná potreba výmeny žiariviek. Na domáce používanie sú tieto lampy postačujúce.

ID21373
39.90 €
29.99 €
ID16184
37.99 €
29.99 €


Voľte DUAL lampu

Dual lampa je kombinovaná ale nie komplikovaná. Funguje na jednoduchom automatizovanom princípe. Je vhodná na vytvrdzovanie UV gélu, LED gélu, gél laku a poly gélu. Sú vhodné na profesionálne ale aj domáce používanie.

Pred použitím ju stačí zapojiť do elektrickej siete a lampa je pripravená na vytvrdzovaciu funkciu. Samozrejme je vhodná na manikúru aj pedikúru. Vložením ruky alebo nohy sa pomocou zabudovaného senzoru automaticky rozsvieti. Dual lampy sú už zvyčajne vybavené zabudovaným displejom, na ktorom si počas jej používania viete sledovať čas. Po vybratí ruky alebo nohy, UV LED diódy automaticky zhasnú, a displej prestane odpočítavať.

Čas polymerizácie závisí od hrúbky nanesenej vrstvy a pigmentácie laku. Všeobecne hrubá vrstva alebo silne pigmentovaný lak potrebujú dlhší čas tvrdnutia ako číry gél.

Doba tvrdnutia LED gélov závisí od výkonu danej lampy. UV gél lak a tenká vrstva gélu vám vytvrdne za 60 sekúnd. Hrubšia vrstva UV gélu potrebuje už 180 sekúnd. Dual lampy obsahujú časovač na ktorom si potrebný čas viete jednoducho nastaviť. Diódy sú v lampe strategicky rozmiestnené, a zabezpečujú tak rovnomerné tvrdnutie materiálu.
ID15870
54.90 €
39.90 €
ID20769
48.99 €
29.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024