Blog

Dual lampy a ich porovnanie

Prečítate za 6 minút

Kombináciou UV a LED lampy vznikne praktická a efektívna dual lampa - multifunkčné 2 v 1 zariadenie. Stáva sa neodmysliteľnou súčasťou kvalitného nechtového salónu. Samozrejme aj pre domáce nechtárky.
Ako už dobre viete UV lampy slúžia na vytvrdnutie UV gélu a gél laku. LED lampy sú vhodné na LED gél a gél lak. No a pod dual lampou vytvrdnú všetky gély. Do UV lámp potrebujete pravidelne kupovať žiarovky. Diódy v LED lampe majú v podstate neobmedzenú životnosť.

Obe lampy na nechty majú svoje výhody a tie sa nachádzajú v jedinečnom spojení a to je dual lampa. Aj jednotlivé dual lampy sa medzi sebou líšia. Medzi hlavné rozdiely patrí cena, dizajn, a samozrejme aj výkon. Poďme si spoločne porovnať jednotlivé dual lampy a vybrať si tú pre nás najlepšiu.

Dual lampa Excellent PRO edícia SUN mini2 Plus vás zaručene prekvapí už na prvý pohľad. Dizajn je elegantne a minimalisticky riešený. Vytvrdnú v nej všetky typy gélov a gél lakov. Doba tvrdnutia LED gélov je 30 sekúnd, UV gél lak a tenká vrstva UV gélu za 60 sekúnd, a hrubá vrstva 180 sekúnd.
  • výkon - 24 Watt
  • výška - 2,4 cm
  • dĺžka - 22,8 cm
  • šírka - 12,5 cm
Táto kombinovaná UV LED lampa na nechty je vyrobená z lesklého bieleho plastu. Zariadenie je ultraľahké. Po oboch stranách má sklápacie nožičky, ktoré je potrebné pred používaním vyklopiť. Je to veľmi praktické pri uložení lampy alebo ak s ňou plánujete cestovať. Na spodnej strane sa nachádza 15 rovnomerne rozmiestnených diód, ktoré nie je potrebné vymieňať. Na vrchnej strane lampy na nechty nájdete tlačidlo na zapnutie zariadenia.

Vedľa neho sa nachádzajú 2 svetelné diódy s označením 30S a 60S. Slúžia na signalizovanie dĺžky nastaveného času tvrdnutia, a to na 30 a 60 sekúnd. Nastavíte ho dvojnásobným stlačením stredného štartovacieho tlačidla. Lampu vypnete ak stredné tlačidlo stlačíte 3-krát po sebe. Súčasťou balenia je aj USB kábel, čo umožňuje lampu zapojiť aj do počítača.

Hodnotenie

    + elegantný a praktický dizajn
    + sklápacie nožičky
    + cena


    - slabší výkon
    - lampa má tvar mostu, takže zo zadnej strany je otvorená


Dual UV LED lampa je strednej veľkosti oblúkového tvaru. Je vyrobená z perleťového bieleho plastu. Vrchná strana zariadenia je zdobená ružovým zrkadlovým pásom. Pri zapnutí lampy sa v strede ružového pásu rozsvieti digitálny displej.
  • výkon - 48 Watt
  • výška - 9 cm
  • dĺžka - 27 cm
  • šírka - 17 cm
Vytvrdnú v nej všetky typy gélov a gél lakov. Gél laky a LED gély vytvrdnú už za 15 až 30 sekúnd. Pri UV géloch a poly géloch ušetríte najmenej minútu na každom vytvrdzovaní, pretože ho postačí nechať v lampe len 30 až 60 sekúnd. Na spodnej časti dual lampy sa nachádza 21 diód na dokonale vytvrdnutie materiálu. Nie je potrebné ich vymienať.

Lampa na nechty nemá nastaviteľný časovač. Stačí len do zariadenia vložiť ruku a časovač sa automaticky spustí na 99 sekúnd. Potom sa lampa na nechty vypne. Zapne sa opätovným vložením ruky. Lampa sa teda ovláda len vďaka senzoru pohybu.

Hodnotenie

    + elegantný a praktický dizajn
    + výkon
    + cena


    - nenastaviteľný časovač
    - lampa je ako most, takže v zadnej strane nie je uzavretá


Dual UV LED lampa Excellent Pro sa kvôli svojej anti-aging funkcii nazýva taktiež triple lampa. Ide o lampu na nechty 3 v 1, to znamená UV/LED/RED anti-aging v jednej lampe na nechty.
  • výkon - 48 Watt
  • výška - 7,5 cm
  • dĺžka - 16 cm
  • šírka - 17 cm
Lampa na nechty je oblúkovitého tvaru a je vyrobená z lesklého bieleho plastu. Na vrchnej strane zariadenia nájdete displej a nastaviteľnou časomierou. Nájdete tam 3 svetlá, ktoré modrou farbou signalizujú nastavený čas. Na výber máte 30, 60 a 90 - sekundový čas, ktorý ovládate tlačidlom SELECT. Automatický režim je 99 sekúnd. LED gél a gél lak vám v tejto lampe vytvrdne za 30 sekúnd, polygél za 30 - 60 sekúnd, a UV gél za 60 sekúnd.

Lampu rozsvietite tlačidlom štart alebo vložením ruky. Na spodnej časti zariadenia sa nachádza 27 triple LED diód s red anti-aging funkciou v každej dióde. Takéto diódy sú šetrné k pokožke a zabraňujú jej starnutiu. Okrem toho majú tieto špeciálne LED diódy blahodárne účinky. Táto dual lampa na nechty má odnímateľné dno, čo uľahčuje čistenie a umožňuje využitie aj pri pedikúre.

Hodnotenie

    + anti-aging funkcia
    + výkon
    + odnímateľné dno
    + uzatvorená zadná strana

    - cena


Dual UV LED lampa S3 PRO 48W/24W je kombinovaná nielen materiálom tvrdnutia, ale aj výkonom. Viete si tak kontrolovať spotrebu a tým vám to zabezpečí úsporu.
  • výkon - 48W/24W
  • výška - 10 cm
  • dĺžka - 21,3 cm
  • šírka - 20 cm
Lampa na nechty je oválneho tvaru a je vyrobená z lesklého plastu. Okraje sú zdobené strieborným pásom a vnútro lampy je celé čierne. Na vrchnej strane zariadenia nájdete 4 tlačidlá s označením 10S, 30S, 60S a 99S. Je to prosté označenie sekúnd, teda nastavenia času tvrdnutia. Stačí len stlačiť požadované tlačidlo.

Výhody kombinovaného výkonu sú nasledovné. Ak zvolíte tlačidlo na 10, 30 a 60 sekundové časovanie, zariadenie bude pracovať vo výkone 48 Wattov. 99 sekundové tlačidlo je úspornejšie, lampa na nechty bude využívať len 24W. Pri 48W vytvrdnú gél laky za 10 až 30 sekúnd a UV gély za 60 sekúnd. Lampa sa zapne vložením ruky do zariadenia a pri tom sa automaticky rozsvieti aj skrytý displej. Táto dual lampa taktiež obsahuje možnosť uloženia pamäte časovača.

Lampa na nechty obsahuje 36 LED diód, ktoré nie je potrebné meniť. Dno lampy je vysúvateľné a umožňuje tak jednoduchú dezinfekciu.

Hodnotenie

    + kombinovaný výkon
    + odnímateľné dno
    + možnosť nastavenia pamäte
    + cena
    + uzatvorená zadná strana


    - cena
ID21373
39.90 €
29.99 €
ID15870
54.90 €
39.90 €
ID20769
48.99 €
29.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024