Blog

LED lampa a jej výhody

Prečítate za 3 minúty

Lampy na nechty sú neoddeliteľnou súčasťou vybavenia salónov, ale čoraz častejšie sa objavujú aj v súkromných domácnostiach. V podstate ide o skvelú pomocníčku nielen pre profesionálnu nechtovú dizajnérku.


Jej hlavná úloha spočíva vo vytvrdzovaní gél laku a LED gélu použitím studeného LED svetla. Pre tento typ lampy je potrebné vyberať gély s označením LED. UV gél by vám pod ňou nestvrdol.

Pomocou LED lampy máte vytvorenú manikúru na celej ruke len za pár minút. Výhodou je rýchlosť tvrdnutia a to je v dnešnej uponáhľanej dobe veľké plus. Dobre vieme, že gél lak alebo led gél vám na nechtoch vydrží podstatne dlhšie ako obyčajný. Ruku na srdce, ako dlho vám vydržia pekne nalakované nechty obyčajným lakom? Keď je to u vás viac ako dva dni tak klobúk dolu.

ID21373
39.90 €
29.99 €
ID4749
64.99 €
29.99 €
ID16184
37.99 €
29.99 €
Hlavná výhoda LED lampy spočíva v diódach, ktoré svojou intenzitou pomáhajú urýchliť tvrdnutie led gélu. Vo všeobecnosti sa diódy označujú za svetelný zdroj budúcnosti. Postupne majú vraj nahrádzať konvenčné svietidlá.

Výhody LED svietidiel

Hlavnou výhodou diód je ich životnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Od toho sa odvíja tá najväčšia výhoda ak sa rozhodnete investovať do LED lampy, a to je jednoducho dlhodobá úspora. Okrem toho sa diódy vyznačujú vysokou svietivosťou, čo je pri práci v nechtovom dizajne určite nápomocné. Pracujete predsa na malom “plátne”.

Diódové lampy majú povedzme, že neobmedzenú životnosť. Diódy zvládnu aj 50-tisíc hodín nepretržitého svietenia a to je už čo povedať. V podstate ich za celý čas používania svojej LED lampy ani nemusíte meniť.

Prečo LED lampa?

Vďaka zabudovaným diódam sa vám rozsvieti na plnú intenzitu za pár milisekúnd a gél lak vám pod ňou stvrdne len za pár sekúnd. Samotné diódy vyžarujú svetlo v požadovanej farbe bez zbytočných filtrov. Elektrická energia sa v tomto prípade premieňa viac na svetlo ako na teplo. LED diódy sú odolné voči nárazu v porovnaní s vláknovou žiarovkou.

Novodobé LED lampy prichádzajú v estetickom a modernom dizajne. Plnia nielen svoju funkciu, ale zároveň svet salóna aj skrášlia. Cenová relácia samotnej lampy záleží od jej výkonu a samozrejme aj značky. Výsledná cena sa vám môže zdať nákladnejšia. Investícia sa vám však počas krátkej doby používania vráti, a to v podobe úspory energie. Vďačíme tým úsporných diódam.



LED lampy sú energeticky výhodné, čo je kľúčovou výhodou pre kozmetické salóny. Doba tvrdnutia gél laku alebo LED gélu je pár sekúnd. Štandardne majú zabudovaný časovač a to na 30, 60, a 90 sekúnd. Viac vám na kompletné tvrdnutie laku netreba.
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024