Blog

Má už dostatok šperkov? Prekvapte ju na Vianoce šperkovnicou

Prečítate za minútu

Páni nelámte si hlavu nad vianočným darčekom pre vašu partnerku. Je všeobecne známe, že každú ženu poteší šperk a to pri ktorejkoľvek príležitosti. Buďte však originálnejší a prekvapte ju krásnou šperkovnicou. Vďaka nej bude mať všetky svoje poklady uložené na jednom mieste.

Elegantná čierna šperkovnica

Prakticky riešená šperkovnica je vhodná na uloženie náušníc, prsteňov, retiazok s príveskom aj náhrdelníkov. Poskytuje dostatok priestoru aj keď je rozmerovo menšia. Vnútro je vystlané velúrovým materiálom a je rozdelené priehradkami na menšie časti. Šperkovnica je potiahnutá ekokožou, ktorá sa vyznačuje ľahkou údržbou. Súčasťou šperkovnice je kovový zámok.

ID12612
22.90 €

Zabaľte šperk do šperkovnice

Prekvapte svoju partnerku originálnym spôsobom a darujte jej šperkovnicu s milým prekvapením. V našej ponuke nájdete ručne vyrobené šperky z jabloneckej diene L&S Bohemia, ktoré obsahujú elementy Swarovski. Detailne brúsené kryštáliky sa vyznačujú atraktívnym leskom. Šperky sú vyrobené z rhodiovaného kovu, ktorý nevyvoláva žiadne alergické reakcie a pri kontakte s pokožkou nesčerná. Darujte jej unikátne do detailov prepracované náušnice, ktoré sú elegantné a hodia sa na každú príležitosť. Zabaľte ich do luxusnej šperkovnice a tento výnimočný vianočný darček si bude ešte dlho pamätať.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024