Blog

Malá brúska na nechty tak akurát do ruky

Prečítate za 3 minúty

Brúska na nechty je všeobecne skvelým pomocníkom nielen pre profesionálne dizajnérky, ale určite aj na domáce používanie. Umožní vám kvalitné a rýchle ošetrenie nechtov a kožičky. Výrazne skracuje čas pilovania. Zabudnite na staromódny pilník a nahraďte ho touto efektívnou vecičkou.
Na trhu nájdete nespočetné množstvo všelijakých brúsiek na nechty. V tomto článku sa budeme orientovať na malé brúsky na domáce použitie. Ich cena je samozrejme prijateľnejšia ako pri kúpe výkonnej profesionálnej brúsky. Tie sú nevyhnutné v nechtových salónoch, kde sa zákazníčky striedajú jedna radosť.

Pre svoju vlastnú potrebu na doma vám postačí aj menej výkonná brúska, ktorá na prevádzku potrebuje menej energie, a má nižší počet otáčok. Praktickosť niektorých brúsiek do ruky spočíva aj v nabíjateľnej batérii, a tak sa nemusíte nachádzať bezprostredne pri elektrickom zdroji počas jej používania. Pomocou tejto brúsky si môžete nechty ošetrovať trebárs aj v záhradke.



Ružová elektrická brúska na nechty tak akurát do ruky je skvelým riešením pre domáce použitie. Zariadenie pôsobí elegantne. Je vyrobená z tvrdého odolného plastu. Hodí na úpravu prírodných nechtov a ošetrovanie kožičky.

  • dĺžka - 20,5 cm
  • šírka - 9,5 cm
  • výška - 5,5 cm
Súčasťou balenia je okrem 10 voltového adaptéru aj sada 6-tich nástavcov a 6 brúsnych kotúčov. Dostanete k nim šikovnú krabičku pre praktické a uloženie. Do brúsneho pera sa nadstavce s priemerom 2,34 mm aplikujú jednoduchým skrutkovaním v prednej časti rukoväte. Brúska na nechty vám zabezpečí plynulú reguláciu otáčok, od 3 000 do 14 000 za minútu. Celkový výkon je 10 Wattov. Pri používaní je potrebné ju mať napojenú v elektrickej sieti.



Fialovo-biela Promed Feeling je tiež zaujímavým variantom brúsiek na nechty do ruky. Nabíjateľný akumulátor, ktorý je súčasťou zariadenia je väčší, takže brúsne pero pôsobí robustnejšie. Je vhodná na ošetrovanie rúk a nôh, na prírodné a umelé nechty.

  • dĺžka - 22 cm
  • šírka - 15 cm
  • výška - 7 cm
Súčasťou balenia je 5 brúsnych nadstavcov v praktickom stojane. Nadstavce stačí do pera jednoducho nasunúť. Brúska na nechty má dva stupne rýchlosti a to 7 000 a 11 000 otáčok za minútu. Umožňuje nastavenie pravotočivého/ľavotočivého chodu.

Počas práce zariadenie nezapájajte do elektrickej siete. Brúsne pero sa ovláda pomocou osadených dvoch strieborných tlačidiel. Jeden slúži na ovládanie rýchlosti a druhý na nastavenie smeru chodu otáčok. Akumulátor v brúsnom pere sa vždy nabíja len keď je zariadenie vypnuté.
ID1375
Elektrická brúska na nechty
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
14.90 €
9.99 €
ID3261
Promed Feeling
Máme už len 2 kusy
49.95 €
45.99 €
ID3692
39.90 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024