Blog

Japonská manikúra LONEL

Prečítate za 3 minúty

Lesklé, zdravo vyzerajúce a decentne upravené. Japonská manikúra sa postará nielen o vzhľad, ale aj kvalitu vašich nechtov. Aké benefity prináša táto výživná nechtová kúra a prečo ju miluje aj pánske osadenstvo? Prezradíme v nasledujúcich riadkoch.
ID24911
Japonská manikúra LONEL
Máme viac ako 50 kusov
29.99 €
ID25089
Modrý cuticle remover LONEL 5ml
Máme viac ako 50 kusov
1.99 €
ID1093
1.29 €
0.75 €

Prečo vyskúšať japonskú manikúru

  • zachraňuje slabé a lámavé nechty
  • prinavracia stratený lesk
  • pracuje s prírodnými zložkami
  • pomerne rýchla procedúra
  • vyživí nechtovú platničku
  • pri pravidelnej aplikácii slúži ako prevencia
  • vhodná pre dámy i pánov

Japonská manikúra - univerzálny produkt pre tých, ktorí chcú nechtom po modeláži dopriať oddych alebo hľadajú decentný spôsob úpravy. Cieľ tejto kúry je jasný - zlepšiť zdravie vašich nechtov a dodať im krásny lesklý vzhľad.

Pri japonskej manikúre sa používajú leštiace prípravky nabité výživnými zložkami (vitamíny A, E, minerály, včelí vosk), ktoré nezaťažujú nechtovú platničku. Na chvíľu si dáte pauzu aj od používania elektrických prístrojov.

Dá sa povedať, že tento druh manikúry nás vracia k úplným základom starostlivosti o nechty. Pri pravidelnej aplikácii poslúži ako dobrá prevencia a ochrana pred vonkajšími vplyvmi.

Vyskúšajte japonskú manikúru LONEL

Praktický set, ktorý obsahuje všetko potrebné na úpravu nechtov. Sada vám môže robiť spoločnosť aj na vašich cestách, zmestí sa do menšej kabelky.

Ako to funguje?

V úplne prvom kroku si upravíme tvar nechtov a jemným pilníkom zmatníme ich povrch. Zatlačíme nechtovú kožičku a môžeme sa presunúť k nanášaniu pasty. Na necht aplikujeme špachtličkou základnú pastu (označená číslom 1) a oranžovou leštičkou ju votrieme do nechtovej platničky.

V ďalšom kroku prichádza na rad leštiaci púder (označený číslom 2). Nanesieme ho na necht a vyleštíme ho pomocou ružovej leštičky. Po aplikácii prípravkov dostanú vaše nechty krásny lesklý finish, ktorý pripomína priesvitný lak.

Náš tip: Pribalenú špachtľu (tzv. pusher) viete využiť na nanášanie produktov, ale aj na samotné zatláčanie nechtovej kožičky.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024