Blog

Predstavenie značky LONEL

Prečítate za 4 minúty

Manikúra, ktorá je dostupná pre každého. Značka LONEL vo svojom portfóliu spája produkty pre začiatočníkov i profesionálne nechtárky. Či sa rozhodnete pre modeláž, alebo prirodzenú úpravu, s nami to zvládnete aj v domácom prostredí.

Lebo zdravé nechty sú základ

Veríme, že krása nechtov stojí na kvalitnej starostlivosti. Preto vás ako značka prevedieme úplnými základmi, ktoré tvoria podklad pre ďalší rozvoj. LONEL to sú gél laky, gély, polygély, hemafree produkty, nechtové sady či japonská manikúra. Basic línia produktov je oporou pri manikérskych začiatkoch, rad profesional je zase určený pre salóny.

Basic línia

Chcete sa pustiť do nechtárskeho remesla? Začnite najprv LONEL basic líniou produktov. Tie pomáhajú začiatočníkom v ich ceste k dokonalým nechtom. Nájdete tu klasické, one step aj termo gél laky, ktoré sú vysoko pigmentované, takisto farebné, modelovacie gély, ale aj paint gély na maľovanie a zdobenie nechtov. Ponuka je bohatá aj na akrygély a polygély, za vyskúšanie určite stoja telové cover gély a jelly UV gély so želatínovou konzistenciou, vďaka čomu nezatekajú na nechtovú kožičku.

Nezabúdame ani na tých, ktorí potrebujú komplexné vybavenie - pre nich máme nachystané nechtové sady.

Profesional línia

Značka LONEL ponúka aj partnerstvo pre salóny. Profi línia produktov obsahuje vysoko kvalitné UV gély. Sú hustej konzistencie, aplikujú sa ľahko a poskytujú vysokú pigmentáciu. K obľúbencom patria stavebné, podkladové a kamuflážne gély v krásnych telových odtieňoch.

Japonská manikúra

Nepozeráme len na dizajn, ale aj na zdravie vašich nechtov. Japonská manikúra je ideálnou kúrou pre dámy, dokonca aj pánov. Posilňuje nechtovú platničku, vyživuje ju a nechtom prinavracia stratený lesk. Viac o benefitoch japonskej manikúry si prečítate na tomto odkaze.

V doplnkovej starostlivosti LONEL sa nachádzajú aj výživné olejčeky. Pomáhajú s regeneráciou kože v okolí nechta, vyživujú nechtovú kožičku aj samotný necht a zabraňujú vzniku nepríjemných záderov.

ID24911
Japonská manikúra LONEL
Máme viac ako 50 kusov
29.99 €
ID2517
2.59 €
ID25090
1.99 €

Hema free produkty

Myslíme aj na alergikov a ľudí so senzitívnejšou pokožkou. V LONEL portfóliu sa nachádzajú aj hemafree gél laky či gély. V čom sú špeciálne? Sú hypoalergénne - neobsahujú hema zložku, ktorá vo väčšine prípadov spôsobuje alergické reakcie.

Pomocné tekutiny na nechty

Dobrá príprava robí majstra. Medzi LONEL sortimentom nájdete prípravky, bez ktorých sa nezaobíde žiadna nechtárka. Pomocné tekutiny, ako sú primer, nail prep, cleaner či rôzne odstraňovače, nesmú chýbať v salónovej i domácej výbave.

ID206
LONEL cleaner a poly liquid 100 ml
Máme viac ako 50 kusov
2.29 €
ID24745
2.59 €

Produkty na zdobenie

Pre všetkých milovníkov trblietavého finišu máme v ponuke aj leštiaci pigment - aurora prášok. Môžete ním zdobiť gélové, akrylové aj gél lak nechty. Výsledný efekt bude závisieť od farby zvoleného podkladu. Čím svetlejší podklad, tým bude výsledok jemnejší.

ID4578
6.99 €
3.99 €
ID4579
Prášok aurora LONEL s modro fialovým odleskom 0,2 g
Zľava Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
6.99 €
3.99 €
ID23444
2.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024