Blog

Odsávačka prachu na nechty. Pre nechtový salón nevyhnutná

Prečítate za 3 minúty

Ak už svoju brúsku na nechty využívate v salóne ostošesť, nemali by ste zabúdať na odsávačku prachu. Drahšie brúsky majú zvyčajne odsávačku už zabudovanú, a je potrebné si len dokupovať filtre. Ale k cenovo dostupnejším brúskam na nechty sa odsávačky kupujú extra. Je nevyhnutná, ak vám záleží na bezprašnom a hygienicky čistom prostredí vo vašom nechtovom salóne.
Ak sa vám klientky v salóne striedajú jedna radosť, je potrebné si takúto odsávačku prachu určite zadovážiť. Jednak si ňou predĺžite životnosť samotnej brúsky na nechty, ale je potrebné myslieť aj na zdravie vašich zákazníčok. Ani vám určite nie je príjemné vdychovať prach, ktorý vám pri brúsení nechtov vzniká. Poradím vám ako si vybrať tú správnu parťáčku ku vašej brúske na nechty.

V ponuke máme túto úzku ružovú odsávačku prachu na nechty s jedným ventilátorom. Dostatočne vám odsaje jemný prach, ktorý všeobecne pri brúsení nechtov vzniká. Je kompaktnej strednej veľkosti. Rozmery len 20 x 25 x 11 cm s celkovým výkonom 15W.

Súčasťou balenia sú aj dve zberné vrecká na prach, ktoré sú vyrobené z netkanej textílie. Táto odsávačka prachu na nechty sa vyznačuje tichosťou. Jej povrch je potiahnutý ružovou ekologickou kožou, ktorá je ľahko umývateľná.

Samotný kryt na ventilátore je v bielom prevedení. Vzniknutý prach sa ukladá do vymeniteľného filtra na prach. Pre používanie je potrebné mať odsávačku zapnutú v elektrickej sieti. V ponuke ju máme aj v bielom prevedení.

Odsávačka prachu na nechty s podložkou je vyrobená z pevného bieleho plastu. Súčasťou celkového dizajnu je pohodlná protišmyková opierka na ruku. Odsávačka má výkonný ventilátor a časovač.

Súčasťou je časovač, na ktorom si viete nastaviť čas odsávania, a to na 5, 10 a 20 minút. Alebo časovač nespustíte a tým pádom sa vám začne nonstop odsávanie. Je praktickej veľkosti a to 20 x 33 x 14 cm. Súčasťou balenia sú aj dve vrecká na prach.

Odsávačka prachu na nechty sa zapája do elektrickej siete. Pred použitím nezabudnite založiť vrecko na prach, ktoré je potrebné pravidelne kontrolovať, a v prípade potreby vymeniť. Celkový výkon 15W.

Kvalitná odsávačka Promed Nailfan pink v cyklamenovom prevedení nielenže splní svoj účel, ale určite váš salón aj spestrí. Ide o kvalitný nemecký výrobok, pomocou ktorého sa vám predĺži životnosť brúsky na nechty. Odsávačka je vyrobená z odolného tvrdeného plastu.

Má silný sací výkon ktorý je účinný do vzdialenosti 20 cm. Rozmery odsávačky sú 30,8 x 14 x 34 cm. K dispozícii je len jedno ovládacie tlačidlo, ktoré je proti prachu chránené v gumenom obale. Súčasťou dizajnu je aj vyberateľná opierka na ruku pre pohodlie vašej klientky. Odsávačka prachu na nechty má vymeniteľný filter.

Výhodné balenie obsahuje 2 x filter, 2 x mriežku a malý uterák Promed. Celkový výkon odsávačky je 22W a ventilátor dosahuje 3000 otáčok za minútu. Samotná údržba a čistenie je jednoduchá. Celkový výkon 22W. Ak nie ste zástankyňou sýtej ružovej máme ju v ponuke aj v bielej farbe.
ID3271
Biela odsávačka Promed Nailfan
Výpredaj Máme už len 2 kusy
129.00 €
120.99 €
ID2029
Malá odsávačka prachu 15W
Máme viac ako 50 kusov
24.90 €
ID1260
4.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024