Blog

Porovnanie brúsiek na nechty

Prečítate za 9 minút

V dnešnej dobe sa dajú kúpiť brúsky na nechty od výmyslu sveta. Rozlišujú sa dizajnom, výkonom, značkou, a samozrejme aj cenou. Pre uľahčenie výberu si v prvom rade stanovte koľko chcete do brúsky na nechty investovať. Na základe ceny sa už viete rýchlejšie orientovať v jednotlivej cenovej relácii. Z našej ponuky vám predstavím 5 brúsiek na nechty v strednej cenovej hladine, a to od 100 € do 300 €. O ich výhodách a slabších stránkach sa dočítate v článku.

Brúska na nechty Promed 620 vás napriek kabelkovému rozmeru prekvapí svojím výkonom. Bola vyrobená v renomovanej nemeckej firme, ktorej značka sa vyznačuje kvalitou a dlhou životnosťou. Brúska na nechty a brúsne pero sú vyrobené z odolného bieleho plastu.
  • Rýchlosť - 20 000 ot./min.
  • Hmotnosť brúsneho pera - 75 gramov
  • Rozmery - 11 x 9 x 8 cm
Dizajn
Brúsky na nechty značky Promed sú známe svojim zdobením, a to v podobe Swarovského kryštálu na potenciometri. Kamienok indikuje polohu nastavenia potenciometra. Samotná brúska je čistej bielej farby. Na prednej strane strane sa nachádza 5 svetelných diód, ktoré označujú rýchlosť nastavenie otáčok.

Brúsne pero je fialové a vyzerá ako keby bolo posiate trblietkami. Výhodou je, že je extrémne ľahké a umožňuje tak pohodlnú manipuláciu. Zariadenie je prakticky dizajnované. Brúsne pero si viete pohodlne uložiť na prednej strane brúsky pod potenciometrom. Port na jeho zapojenie je na bočnej strane zariadenia. Brúska je vhodná na manikúru, pedikúru, umelé nechty a odstránenie zhrubnutej kože.

Výkon
Maximálny počet otáčok u tejto brúsky je 20 000 za minútu. S potenciometrom si viete nastaviť aj spätný chod otáčok. Do brúsneho pera potrebujete nástavce s priemerom 2,32 - 2,35 mm, ktoré sa do pera jednoducho nasunú. Brúsne nadstavce nie sú súčasťou balenia. Maximálny výkon brúsky na nechty Promed 620 je 30 Wattov.

Hodnotenie

    + praktický miniatúrny rozmer
    + dizajn
    + ľahké a odolné brúsne pero


    - brúsne nástavce nie sú súčasťou balenia
    - chýba port na pripojenie nožného pedálu
    - nižší počet otáčok

Odporúčam investovať do brúsky na nechty Promed 620 Deluxe. Je len o pár eur drahšia ako Promed 620. Už názov vám napovie, že ide o niečo luxusnejšie. Promedky sú známe svojím kvalitným spracovaním a Swarovského krištáľom ako súčasť dizajnu.
  • Rýchlosť - 20 000 ot./min.
  • Hmotnosť brúsneho pera - 75 gramov
  • Rozmery - 11 x 9 x 8 cm

Promed 620 vs Promed 620 Deluxe
Brúska na nechty Promed 620 Deluxe je len o pár eur drahšia ale môže sa pochváliť svojou výbavou. Samotný dizajn a parametre zariadenia a brúsneho pera sú identické s brúskou Promed 620. Avšak pridanou hodnotou tejto brúsky samotné balenie.

Jeho súčasťou je praktický a moderný stojan, ktorý slúži na uloženie nástavcov. Je vyrobený z tvrdého plastu, takisto ako samotné zariadenie a brúsne pero. Počet otáčok je maximálne 20 000 za minútu. Spätných chod je samozrejmosťou. Nadstavce sa do brusneho pera jednoducho nasúvajú.

Súčasťou výbavy je 8 nástavcov určené na prírodné, gélové, akrylové nechty, a nechtovú modeláž. Brúsne nadstavce je vhodné sterilizovať v ultrazvukovej čističke. V balení nájdete aj 30 brúsnych kotúčikov. Okrem toho vám Promed pribalil aj ručník :) .

Hodnotenie

    + praktický miniatúrny rozmer
    + dizajn
    + ľahké a odolné brúsne pero
    + brúsne nástavce sú súčasťou balenia
    + brúsne kotúče sú súčasťou balenia
    + ručník súčasťou balenia
    + efektívny stojan na brúsne nástavce je súčasťou balenia


    - nižší počet otáčok
    - chýba port na zapojenie nožného pedálu

Brúsku na nechty s pedálom JSDA JD 105-H 65W zaraďujeme medzi profesionálne brúsky, ktoré sa stanú skvelým a efektívnym pomocníkom vo vašom salóne. Označenie JSDA je zárukou originality.
  • Rýchlosť - 35 000 ot./min.
  • Hmotnosť brúsneho pera - 198 gramov
  • Rozmery - 9,5 x 25,5 x 25,5

Obsah balenia
Brúska na nechty JSDA JD 105-H je praktickej veľkosti. Hmotnosťou je ťažšia a tým pádom pôsobí stabilne. Je vyrobená zo silného a odolného plastu. Súčasťou balenia je okrem kvalitného brúsneho pera aj praktický nožný pedál. V balení nájdete 4 brúsne nástavce a stojan na brúsne pero, ktorý sa jednoducho pripája priamo k zariadeniu.

Dizajn
Na prednej strane brúsky na nechty sa nachádza potenciometer a 5 svetelných diód. Spodná dióda indikuje či je zariadenie spustené. Hneď nad ňou sú 2 diódy ktoré označujú nastavenie ovládania. Môže byť nastavené na ovládanie rukou alebo nohou pomocou nožného pedálu. Diódy hneď pod potenciometrom indikujú chod otáčok, ktorý môže byť pravotočivý alebo ľavotočivý.

Brúsne pero
Je vyrobené kombináciou odolného plastu a kovu. Brúsne nadstavce sa doň jednoducho aplikujú. Stačí otočiť plastovú rukoväť a nasunúť príslušný nástavec. Spätným otočením nástavec uzamknete.

Maximálny počet otáčok u tejto brúsky na nechty je 35 000 za minútu. Je to výkonná brúska, s ktorou je odporúčané používať odsávačku prach. Predĺži vám to životnosť samotnej brúsky a šetrí zdravie. Maximálny výkon brúsky je 65 Wattov.

Hodnotenie

    + výkon
    + balenie
    + nožný pedál súčasťou balenia
    + brúsne nástavce súčasťou balenia


    - potrebná odsávačka prachu na nechty
ID3259
Nechtová brúska Promed 620
Máme už len 2 kusy
169.95 €
159.99 €
ID3263
Brúska na nechty Promed 620 DeLuxe
Zľava Máme už len 2 kusy
189.95 €
149.90 €

Profesionálna brúska na nechty Promed 1030 so štýlovým dizajnom sa pohybuje v strednej cenovej hladine. Je stvorená do vybavenia salónov, na kompletnú suchú manikúru a pedikúru. Všeobecne sa nemecká značka Promed vyznačuje dlhou životnosťou. Brúska na nechty Promed 1030 dokonca získala ocenenie za “Najlepší produkt” v rokoch 2015/2016.
  • Rýchlosť - 30 000 ot./min.
  • Hmotnosť - 450 g
  • Hmotnosť brúsneho pera - 160 gramov
  • Rozmery - 13 x 20 x 10

Obsah balenia

Brúska na nechty Promed 1030 vám príde v praktickom textilnom obale, ktorý je vystužený a vnútri má nastaviteľné oddelovacie prepážky. Uzatvára sa na suchý zips. Umožňuje to bezpečné uloženie v salóne alebo doma. Ak sa za svojimi klientkami musíte presúvať, tak tento praktický obal splní svoj účel. Samotné brúsne pero je balené v textilnom vrecku so sťahovacími špagátmi.

Zdobený dizajn
Brúska na nechty Promed 1030 je vyrobená z odolného plastu a vyniká svojim vyšperkovaným dizajnom. Predná farba je fialovej farby s efektnými ornamentami. Potenciometer je zdobený Swarovského krištáľom, ktorý indikuje polohu nastavenia potenciometra. Brúska na nechty je strednej veľkosti a je ľahká. Na pracovnom stole vám nezaberie veľa miesta.

Na prednej strane sa nachádza 5 svetelných diód označujúcich nastavenú rýchlosť otáčok. Súčasťou dizajnu je praktický otvor, ktorý slúži na uloženie brúsneho pera. Na bočnej strane zariadenia sú 2 porty. Jeden slúži na zapojenie brusneho pera a ten druhý na zapojenie nožného pedálu. Ten nie je súčasťou balenia.

Brúsne pero
Plastu sa ani nedotklo. Je kompletne vyrobené z nerezovej ocele. Váži len 160 gramov a umožňuje jednoduchú manipuláciu. Je antivibračné a jeho súčasťou je vetranie aby sa brúsneho pero neprehrialo. Funguje systémom Lock-in.

Znamená to, že stačí otočiť nerezovú rukoväť pera do pozície OPEN a vložiť zvolený nástavec. Otočením do opačnej strany, do pozície LOCK, sa nástavec bezpečne uzamkne. Je potrebné dokúpiť si brúsne nástavce s priemerom 2,33 - 2,35 mm, pretože nie sú súčasťou balenia.

Výkon
Rýchlosť otáčkomera je od 3 000 do 30 000 otáčok za minútu. Brúska sa ovláda potenciometrom a vyznačuje sa plynulosťou. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia ľavotočivého/pravotočivého chodu. Spotreba energie pri nulovom zaťažení je 0,27W.

Hodnotenie

    + dizajn
    + balenie
    + kvalitné kovové brúsne pero
    +antivibračné
    + port na nožný pedál


    - brúsne nástavce nie sú súčasťou balenia - nožný pedál nie je súčasťou balenia

Na porovnanie s Promedom 1030 vám predstavím aj Promed 2020. Keďže ide o rovnakú nemeckú značku, aj táto brúska sa vyznačuje kvalitným spracovaním a dlhovekosťou. Samotné balenie, a to formou textilného vystuženého kufríka, je tiež identické s Promedom 1030.
  • Rýchlosť - 20 000 ot/min
  • Hmotnosť: - 450 g
  • Hmotnosť brúsneho pera - 160 g
  • Rozmery: 13 x 20 x 10 cm
Ani v praktickej veľkosti samotnej brúsky a ergonomicky tvarovaného brúsneho pera nie sú žiadne rozdiely. Minimálny rozdiel je viditeľný v dizajne. Predná strana Promed 2020 je bielo-strieborná s jemnými aplikáciami. Rovnako ako Promed 1030, aj táto brúska na nechty má potenciometer zdobený Swarovského kryštálom a 5 svetelných diód signalizujúcich nastavené otáčky.

Rozdiel je vo výkone
Promed 2020 je originálnou pomocníčkou pre nechtové dizajnérky na domáce ošetrenie, ale aj ako súčasť vybavenia do menších kozmetických salónov. Efektívne s ňou vytvoríte peknú manikúru. Je vhodná na prírodné, gélové a akrylové nechty.

Maximálny počet otáčok je o niečo menší ako u Promed 1030 a to 20 000 otáčok za minútu. Zato má výkonnejší motor, a preto je táto brúska dostatočne odolná aj na kompletnú suchú pedikúru. Spätný chod otáčok je samozrejmosťou. Maximálny výkon brúsky je 36W. Zariadenie je odolné voči prachu, nemusíte teda riešiť rôzne odsávačky.

Hodnotenie

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024