Blog

Profi Promed 2020

Prečítate za 3 minúty

Brúska na nechty Promed 2020 od renomovanej nemeckej firmy sa vyznačuje kvalitným spracovaním. Telo brúsky je vyrobené z odolného plastu a z prvotriednych komponentov. Brúska vás milo prekvapí už svojím praktickým balením a samozrejme aj výkonom.

Predstavenie brúsky

Brúska Promed 2020 je balená vo vystuženom textilnom balení s polohovateľnými prepážkami. Je to nanajvýš praktické, ak si túto pomocníčku plánujete brať so sebou na “cesty”.

Samotné zariadenie je šikovnej veľkosti. Nezaberá veľa miesta a dá sa prakticky uložiť hocikde. Aj na gauč keď treba. Príjemná sivo-biela farba brúsky sa hodí do akokoľvek farebne ladených interiérov. Celková hmotnosť je 450 gramov.

Na prednej strane brúsky sa nachádza potenciometer s ktorým sa brúska ovláda. Samotné koliesko je zdobené swarovského kryštálom a prináša to so sebou istú dávku luxusu. Vedľa potenciometra sa nachádza 5 svetelných diód, ktoré signalizujú počet nastavených otáčok.

Súčasťou celkového dizajnu je aj otvor, ktorý slúži na praktické uloženie brúsneho pera. V blízkosti otvoru sa nachádza port pre jeho zapojenie. Nájdete tam aj extra port na nožný pedál. Ten však nie je súčasťou balenia.

Brúsne pero

Už na prvý pohľad vyzerá odolne. Je kovové striebornej farby. Napriek tomu je ľahké a v ruke sa drží pohodlne. Má anti-vibračný systém a pri práci je ticho.

Jeho hmotnosť je len 160 gramov. Telo brúsneho pera je ergonomicky tvarované s vetraním, aby nedošlo k jeho prehriatiu. Funguje systémom Lock-on, čo v preklade znamená uzamknutie.

Ak nerezovú rukoväť brúsneho pera otočíte do pravej strany do pozície OPEN, vtedy do neho jednoducho vložíte nástavec. Otočením rukoväte do opačnej strany do pozície LOCK nástavec bezpečne zablokujete. Ide o takzvaný bezpečnostný systém. Nástavce nie sú súčasťou balenia. Brúsne pero si vyžaduje nástavce s priemerom 2,32 -2,35 mm.

Čo dokáže?

Promed 2020 je originálnou pomocníčkou pre domáce nechtové dizajnérky ale aj ako súčasť vybavenia do menších kozmetických salónov. Efektívne s ňou vytvoríte peknú mani a pedi.

Hodí sa na prácu s prírodnými a samozrejme aj umelými nechtami. Dokážete sa s ňou pustiť aj do modelácie nechtov. Oproti modelu Promed 1030 má síce nižšie otáčky, no má silnejší a výkonnejší motor, preto je správnou voľbou aj pre pedikúru.

Brúska sa maximálne roztočí na 20 000 otáčok za minútu, ktoré sa dajú nastaviť na pravotočivý a ľavotočivý chod. Všetko jednoducho ovládate pomocou potenciometra. Zariadenie je odolné voči prachu no aj napriek tomu je vhodné použiť odsávačku.

S týmto výkonnostným zariadením zvládnete zopár zákazníčok denne. Aj tie náročnejšie. Pripojte brúsku Promed 2020 do elektrickej siete a môžete sa venovať nechtovému dizajnu.

Zhodnotenie

    + výkon
    + dizajn
    + kvalita a riešenie brúsneho pera
    + balenie

    - nástavce nie sú súčasťou balenia
    - cena
    - nemá pedál
ID3265
Silná brúska Promed 2020
Výpredaj Máme už len 2 kusy
349.00 €
299.99 €
ID3283
27.90 €
ID2029
Malá odsávačka prachu 15W
Máme viac ako 50 kusov
24.90 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024