Blog

Pletenie a háčkovanie

Macrame záložka do knihy

Studnice nekonečnej múdrosti a inšpirácie majú svoj sviatok. Mesiac marec už tradične patrí knihám a NOEZON chce túto špeciálnu udalosť osláviť tiež. Pridajte sa k nám a vytvorte si originálneho spoločníka. Macrame záložka poteší nielen vášnivých knihomoľov.

Čítaj viac

Vyšívame s najmenšími

Zlepšuje motorické zručnosti, učí trpezlivosti a odbúrava stres. Vyšívanie otvára brány tvorivosti pre každú vekovú kategóriu. Ako k nemu motivovať deti už od útleho veku a prečo by ste ho mali zaradiť do zoznamu voľnočasových aktivít?

Čítaj viac

Veľkonočné ozdoby z filcu

Obľúbený dekoratívny materiál prináša inšpiráciu na Veľkú noc. Skrášlite si jarný interiér a vytvorte si s nami veľkonočné ozdoby z filcu.

Čítaj viac

Háčkované odličovacie tampóny

Originálne, ľúbivé na pohľad a vyrobené s ohľadom na životné prostredie. Háčkované odličovacie tampóny sú skvelou náhradou za jednorazovú klasiku. Prečo by nemali chýbať na vašej kúpeľňovej poličke a ako si ich vyrobiť?

Čítaj viac

Farba roka 2024 v ručnej tvorbe

Nežná a príťažlivá zároveň. Farba roka 2024 chce spájať a vytvárať komunity. Jemný broskyňový odtieň s originálnym názvom Peach Fuzz inšpiruje náš farebný výber aj vo svete vĺn a priadzí. Ako túto farbu zaradiť do ručnej tvorby a prečo by nemala chýbať na vašich ihliciach či háčiku?

Čítaj viac

Tvoríme háčkované papučky pre deti

Roztomilé, funkčné a hlavne - handmade. Háčkované papučky pre deti spestria váš kreatívny plán na ďalší mesiac. Pripravte si priadzu, háčik a protišmykové podrážky. Začíname!

Čítaj viac

Ako na srdiečkový vzor z Alize Puffy

Tvorba s Alize Puffy vlnou je síce jednoduchá, no rozhodne nie jednotvárna. Ak ste sa zoznámili so základmi, je na čase prejsť na zložitejšie výzvy. V dnešnom blogu sa pozrieme na to, ako si vytvoriť srdiečkový vzor.

Čítaj viac

Veľkonočný zajac z korálok

Jednoduchá veľkonočná dekorácia, ktorú si môžete zhotoviť spolu s deťmi. Vytvorte si zajačika v netradičnom prevedení. Postačia korálky, priadza a kúsok fantázie!

Čítaj viac

Ako správne používať vymeniteľné kruhové ihlice

Flexibilné, skladné a pripravené na ďalšiu tvorivú výzvu. Čaká vás pletenie svetra, ponožiek či rukavíc? Vymeniteľné kruhové ihlice zjednodušia cestu k želanému výsledku. Prečo sú pletárskou voľbou číslo jeden a ako s nimi pracovať?

Čítaj viac

Vyšívaný line art obraz

Line art umenie v spojení s vyšívaním. Na prvý pohľad dva odlišné svety ponúkajú inšpiratívny spôsob ako si vytvoriť modernú dekoráciu do príbytku. Jedinečný obraz v čistých líniách môže zdobiť aj vašu stenu.

Čítaj viac

Háčkované papučky s protišmykovou podrážkou Ideal

Dnešnú inšpiráciu venujeme tým najmenším. Háčkované papučky s protišmykovou podrážkou sú nielen estetickým, ale aj praktickým doplnkom. Vyčarujte si háčikom svoj vlastný originál.

Čítaj viac

Moderné vyšívanie dutou ihlou

Jednoduchá, efektná a dostupná pre každého. Dutá ihla mení pohľad na tradičné vyšívanie. Táto technika si našla priaznivcov naprieč všetkými vekovými kategóriami. Ako si vytvoriť 3D dekorácie a prečo na výbere materiálu naozaj záleží?

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024