Blog

Pletenie a háčkovanie

Leto v znamení háčkovania

Držte si klobúky, tašky a šaty, na scénu prichádzajú sladké sedemdesiate. Háčkované odevy a doplnky zažívajú úspešný návrat. V lete sa opäť zoznámime s technikou granny square, na verejných priestranstvách sa to bude hemžiť farbami a kvetmi.

Čítaj viac

Letné háčkované klobúky pre deti a dospelých

Opaľovací krém, slnečné okuliare či vzdušná tunika. Popri ochrane očí a pokožky je potrebné myslieť aj na kvalitnú pokrývku hlavy. Háčkovaný klobúk spĺňa všetky parametre na to, aby bol opäť obľúbeným doplnkom sezóny.

Čítaj viac

Ozdobné macrame uzly

Úplne jednoduché, ale aj také, ktoré popletú rozum. Z uzlov, ktoré sa dajú využiť pri macrame tvorení, by sa dala napísať encyklopédia. Na začiatok však nemusíte poznať všetky. Prinášame vám stručný prehľad ozdobných.

Čítaj viac

Základné macrame uzly

Macrame technika nie je vo svete tvorby žiadnou novinkou. Tradičné uzlíkovanie si získalo ruky tvorcov v rôznych vekových kategóriách. Túžite si vytvoriť vlastný originálny výrobok? Prebuďte v sebe tvorivosť a spoznajte základné uzly.

Čítaj viac

Macrame podšálka

Chystáte netradičnú oslavu alebo chcete oživiť domáce stolovanie? Uzlíková technika macrame ponúka možnosti na inšpiratívne dekorácie, ktoré smelo zhotovia aj handmade začiatočníci. Macrame podšálka a krúžok na obrúsok čakajú na vašu tvorivú chvíľu.

Čítaj viac

Macrame obláčik

Túžite po roztomilej dekorácii do detskej izby? Pripravte si macrame obláčik. Uzlíkovú techniku si zamilujete vy aj vaše deti. Zapojte ich do tejto kreatívy.

Čítaj viac

Háčkovaná hračka pre deti

Potešte tých najmenších originálnym darčekom. Háčkovaná hračka rozžiari detskú tvár a prebudí dospelácku tvorivosť. Hor sa na túto roztomilú výzvu!

Čítaj viac

Ako vyrobiť macrame hviezdu

Tvorivá aktivita, ktorú hravo zvládnu aj tí najmenší. Vyrobte si spolu s nimi macrame hviezdu, ktorá rozžiari každý detský kútik. So špagátmi Natana a drevenými šablónami to bude hračka.

Čítaj viac

Rozčesatelné špagáty pre váš nový projekt

Husté strapce, ktoré dávajú macrame tvorbe dokonalý výsledok. Ak vás zlákala uzlíková technika, na vašej tvorivej poličke by nemali chýbať rozčesatelné špagáty. Ako sa v nich vyznať a čím ich doplniť? Prezradíme v dnešnom článku.

Čítaj viac

Svetový deň pletenia na verejnosti

Dokončia rozpracovaný projekt, vymenia skúsenosti a prispejú k dobrej veci. Druhá júnová sobota má v kalendároch tvorcov špeciálne miesto. Svetový deň pletenia na verejnosti je globálnou výzvou, ktorá prepája generácie.

Čítaj viac

Macrame víla

Macrame technika otvára nekonečné možnosti tvorby. Jednoduchým uzlíkovaním si dokážete vytvoriť dekorácie, ktoré skrášlia interiér počas celého roka. Dnes si vytvoríme kúzelnú macrame vílu.

Čítaj viac

Krúžok na obrúsky

Spestrite svoje macrame stolovanie ozdobným detailom. Krúžok na obrúsky dotvorí aranžmán na každú špeciálnu príležitosť. Pustite sa do toho spolu s nami.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024