Blog

Originál vianočný darček - inšpirácie

Prečítate za 3 minúty

Vyrobené a podarované s láskou. Už viete, čo zabaliť svojim milovaným pod vianočný stromček? Ak chcete niečo skutočne výnimočné, podarujte im handmade darček. V tomto sviatočnom zozname nájdete inšpirácie na originálne, ručne robené výrobky, ktoré potešia malých aj veľkých.

Preneste sa na chvíľu z online sveta do offline sveta a venujte unikátny darček. Ručná práca si síce pýta viac času a energie na prípravu, no odmení sa svojou pridanou hodnotou. Pletená deka bez ihlíc, macrame dekorácie, amigurumi hračky či rôzne pletacie pomôcky. Hor sa na kúzelné handmade Vianoce.

Ručne pletená deka z Alize Puffy

ID11124
Alize Puffy 100g 9m
Zľava Na sklade
Od 2.09 €
75 variánt
ID23999
6.99 €
ID11147
Od 2.19 €
46 variánt

Výrobok, ktorý hravo zvládnu vytvoriť aj tí, ktorí nemajú s ručnou tvorbou skúsenosti. Jemná, mäkučká a hrejivá deka z Alize Puffy vlny je skvelým darčekom pre deti, no poteší aj dospelákov. Puffy deka väčších rozmerov poslúži ako trendy doplnok do interiéru. Môžete ju podarovať v jednofarebnom alebo viacfarebnom vyhotovení, prípadne ju skombinovať s puffy obliečkou na vankúš a darovať ich spolu ako set.

Vianočné ozdoby v macrame štýle

ID12848
Od 0.49 €
6 variánt
ID18451
1.39 €

Macrame dekorácie žnú v prípade vianočnej výzdoby veľké ohlasy. Pokiaľ si želáte potešiť milovanú osobu niečím nadčasovým, podarujte jej macrame anjela. Táto vianočná ozdoba je nielen symbolom Vianoc, ale tiež symbolom ochrany, takže môže zdobiť príbytok počas celého roka. Darovať viete samostatnú dekoráciu alebo kompletný set. Vyskúšať môžete aj iné varianty ozdôb, ako sú macrame snehová vločka či macrame stromček.

Pomôcky na pletenie

knitpro-32650
ID24035
95.99 €
knitpro-47450
ID26967
84.99 €
ID6794
Ideal Sada háčikov 12 ks
Máme viac ako 50 kusov
10.99 €

Chystáte sa obdarovať vášnivého tvorcu alebo hľadáte darček pre niekoho, kto chce s ručnou tvorbou začať? Podporte ho v tom! Siahnite do kategórie pomôcok na pletenie. Nájdete v nej praktických a dizajnových pomocníkov na kreatívnu tvorbu - či už sú to sady háčikov alebo ihlíc pre pokročilých tvorcov, ale aj nováčikov. Naštartujte tvorivosť tým správnym výberom.

Amigurumi hračky pre detičky

Tých najmenších potešte roztomilými hračkami amigurumi. Pletené a háčkované hračky rôznych druhov - zvieratká, bábiky či rôzne iné rozprávkové postavičky. Všetky majú svoje obľúbené miesto v detskom svete. Pri ich výrobe sa s obľubou využíva ženilková priadza, ktorá pôsobí mäkko a nadýchane, ale aj kombinovaná priadza s obsahom bavlny. Drobci tak získajú parťáka, ku ktorému sa môžu túliť počas celého dňa.

Noezon inšpiruje

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024