Blog

KnitPro Ginger - ihlice a háčiky na pletenie

Prečítate za 4 minúty

Svetová značka KnitPro, ktorá je už niekoľko rokov jednotkou na trhu v oblasti pletenia a háčkovania neustále prekvapuje novinkami. Tentokrát sa výrobcovia zamerali na milovníkov a nadšencov pletenia, pre ktorých bola navrhnutá kategória ihlíc a háčikov Ginger.

Vymeniteľné ihlice ako aj háčiky Ginger sú vyrobené z certifikovaného FSC dreva. Čo zaručuje, že drevo bolo vyťažené a spracované environmentálne, sociálne a ekonomicky zodpovedne. Tým sa zabráni odlesňovaniu lesov.

Tie si veľmi rýchlo získavajú popularitu a obľúbenosť u priaznivcov pletenia. Ihlice na pletenie sú navrhnuté a vyrobené v najvyššej kvalite s dokonalým prepracovaním. Perlou sú samozrejme luxusné sady vymeniteľných ihlíc a háčikov s lankom, na ktoré sa pozrieme podrobnejšie.

KnitPro Ginger Deluxe sada vymeniteľných ihlíc

KnitPro prináša revolúciu v pletení s kruhovými ihlicami. Pri výrobe produktov kladú veľký dôraz najmä na hladký prechod medzi špičkou ihlice a lankom. Práve táto časť bola veľkým problémom mnohých ihlíc, nakoľko sa priadze na prechode medzi lankom a ihlicou zachytávali. Ihlice Ginger sú vyrobené z vrstveného brezového dreva a sú skutočne krásne. Hladké a ľahké, sú veľmi pohodlné na držanie v rukách. Všetky typy ihlíc sú rovnomerne tvarované, veľmi hladké a prechod v zásade ani nevnímate. Ihlice a lanká sa dajú ľahko zostaviť a sú veľmi pevné.

Lanká série Ginger sa mierne líšia od tých ostatných od KnitPro. Sú oveľa flexibilnejšie, čo z nich robí ideálnu voľbu pri používaní Magic Loop a teda pletení menších kruhových modelov. Sú kompatibilné a môžete ich použiť prakticky s akýmikoľvek typom rady KnitPro.

KnitPro nie je známe “fantastickými” puzdrami, ktoré spĺňajú svoj účel. Puzdro ihlíc Ginger je vskutku výnimočné! Je vyrobené z imitácie kože. Obsahuje praktické odnímateľné vrecko na uloženie všetkých doplnkov. Má úžasnú vlastnosť- držanie papierovej verzie vzoru. Puzdro jednoducho postavíte a za magnetický prúžok vložíte návod na pletenie. Je to ideálna pomôcka pre tie pletárky, ktoré chcú mať pred sebou tlačený vzor namiesto elektronickej obrazovky.

KnitPro Ginger tuniský háčik s lankom

Skutočne jedinečná a originálna. Táto sada háčikov je určená pre všetkých milovníkov tuniského háčkovania, ktoré si v posledných rokoch získava veľkú popularitu. Na dotyk sú háčiky Ginger KnitPro ľahké, veľmi stabilné a do dlaní sadnú ako uliate. Taktiež sú výnimočné jedinečným vzhľadom, eleganciou a jednoduchým dizajnom. Sú ideálne pre všetky druhy priadze, takže sa s nimi môžete pustiť do akéhokoľvek projektu. Spojenie akejkoľvek veľkosti háčika s ľubovoľným lankom vám dáva neskutočné množstvo možností pre vytvorenie háčika podľa vašej potreby.

Radosť z pletenia

Keďže sú tieto vymeniteľné ihlice tak ľahké a hladké, pletenie s nimi sa stáva priam pôžitkom. Priadza sa ľahko posúva po ihlici aj lanku. Špičky sú ostré, ale nie bolestivo ostré. A čo je veľmi dôležité, všetky užitočné pomôcky sú zahrnuté v príslušenstve, a sú to lankové konektory, koncovky a značkovače stehov v rôznych veľkostiach. Pozitívne vás prekvapí aj to, že aj keď sú špičky vyrobené z dreva, ruky ich pri práci nespotia ani v najhoršej letnej horúčave.

knitpro-31282
ID12082
84.99 €
knitpro-31286
ID12859
73.90 €
knitpro-31284
ID12858
75.99 €
knitpro-31283
ID12083
69.99 €

KnitPro skutočne prekvapilo produkciou rady Ginge. Súpravy vymeniteľných ihlíc a háčikov, ale aj klasických rovných ihlíc na pletenie ponúkajú vyššiu kvalitu a zaručený pôžitok z pletenia a háčkovania. Sú o niečo drahšie ako všetky ostatné súpravy KnitPro, obsahujú však oveľa viac ihlíc, doplnkov a kvalita je oveľa vyššia. Verím, že tieto ihlice (a aj háčiky) si zamilujú mnohí a skutočne dúfam, že KnitPro bude pokračovať vo vytváraní podobných výrobkov a bude držať krok s týmto štandardom kvality!

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024