Blog

KnitPro Symfonie ihlice na pletenie

Prečítate za 4 minúty

Či už patríte k vášnivým milovníkom pletenia, alebo ste tomuto trendu podľahli len nedávno určite si často kladiete otázku aké ihlice na pletenie si vybrať. Trh ponúka skutočne bohatý výber. Aby sa stalo pletenie vášňou, výber ihlíc nenechávajte na náhodu. Doprajte vašim rukám pocit pohodlia a komfortu aj počas dlhých hodín pletenia. Ručne vyrábané ihlice KnitPro boli navrhnuté priamo odborníkmi zo sveta pletenia tak, aby uspokojili potreby nielen začiatočníkov, ale aj nadšencov tohto koníčka.

Drevené ihlice - ručná výroba

Nadčasové spojenie dreva a dokonalého dizajnu. Na výrobu sú použité viaceré vrstvy zhusteného brezového dreva, ktoré je silnejšie ako eben. Takto upravené drevo nenasáva vodu a preto sa drevené ihlice nedeformujú. Vďaka tomuto zloženiu sú mimoriadne silné a odolné. Tiež sa vám vo vašich začiatkoch lámali ihlice? Kŕčovitý pevný úchop a silné doťahovanie očiek v začiatkoch možno zlomili nie jedny. Nováčikovia preto ocenia nielen pevnosť týchto ihlíc, ale zároveň aj ich ľahkosť, ktorou nezaťažujú ruky.

V neposlednom rade spomenieme jedinečnú farebnú kombináciu, ktorá priamo charakterizuje značku Symfonie. Tento farebný vzor ich odlišuje od ostatných a preto ich spoznáte na prvý pohľad.

Prečo si vybrať ihlice Symfonie

Ak preferujete prácu s prírodným materiálom, ste na správnej adrese. Drevené ihlice sú vhodné na pletenie s každou priadzou. S týmito ihlicami vás nebude chladiť žiaden kov, ani otravovať cinkanie kovových špičiek. Povrch ihlíc je leštený a opracovaný do hladka tak, aby sa žiadna vlna nezachytávala. Priadza plynule kĺže. Naberanie očiek pletenie nespomaľuje, nakoľko sú špičky ostré a presné.

Rovné, ponožkové lebo kruhové ihlice s lankom

V ponuke Symfonie nájdete ihlice pre každý projekt. Klasické rovné, ponožkové obojstranné, kruhové s fixnou dĺžkou, ale aj vymeniteľné špičky.

Medzi obľúbené modely patria kruhové ihlice s lankom. Značka KnitPro je známa svojimi flexibilnými vymeniteľnými lankami. Lanká sú pružné, pevné a pripojíte ich šrubovaním. Vzniká tak pevný spoj, ktorý sa počas pletenia nerozpadne. Plynulý a hladký prechod medzi lankom a ihlicou nezachytáva žiadnu vlnu. Počas pletenia môžete meniť dĺžku ihlíc, čo je úžasné. Pri pletení sa úplety na lankách nekrútia. S vymeniteľnými ihlicami a lankom vytvoríte dĺžky od 25 až do 150 cm. Je len na vás, či si vyberiete kruhové ihlice s fixnou dĺžkou alebo vymeniteľné ihlice a k nim flexibilné lanká.

Klasické alebo tuniské háčiky s lankom

Výrobcovia nezabudli ani na vášnivcov háčkovania. V ponuke Symfonie háčikov nájdete klasické, ale aj obojstranné modely. Výnimkou sú opäť tuniské háčiky s lankom, ktoré ponúkajú množstvo kombinácií. Vyberte si akúkoľvek veľkosť háčika a spojte ho s lankom. Spoj je na šrubovanie, preto drží pevne. Vďaka vymeniteľnému lanku môžete konečnú dĺžku meniť aj počas háčkovania.

Sady ihlíc pre náročných aj začiatočníkov

Ak hľadáte darček alebo si chcete urobiť radosť sady ihlíc a háčikov Symfonie ponúkajú niekoľko možností. Na výber sú sady rovných, ponožkových ale aj kruhových ihlíc a tiež všetkých modelov háčikov. Sady vymeniteľných ihlíc a háčikov obsahujú všetky potrebné pomôcky na výmenu lanka a úpravu konečnej dĺžky. Sú praktické a zároveň chránia vaše pomôcky na pletenie pred poškodením. Majte všetko na jednom mieste a vždy po ruke.

knitpro-20736
ID12913
68.99 €
knitpro-20214
ID13932
65.79 €
54.99 €
knitpro-20716
ID10289
24.60 €
19.99 €
knitpro-20651
ID12043
29.99 €
23.99 €

Rada na záver. Klbká vlny sa prepletú vašimi rukami len raz, ale ihlice vezmete do ruky znova a znova a preto zvážte ich správny výber. Neváhajte investovať do kvality, ktorá vám bude robiť radosť niekoľko rokov.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024