Blog

Zdobenia nechtov

Valentínske zdobenie nechtov

Práve na Valentína chce byť každá z nás krásna, ženská a pôvabná ako pre okolie, tak aj pre svojho miláčika. Ku peknému zovňajšku samozrejme patria aj upravené nechty. Prinášame vám článok s videom pre inšpiráciu ako na to, pretože nie každá z nás je profesionálna nechtárka.

Čítaj viac

Svetríkové zdobenie na nechty

Ako ste si už dlhšie mohli všimnúť, vzor, ktorý pripomína svetrík alebo luxusný vankúš a gauč, je čoraz častejšie zobrazovaný ako na prírodných, tak aj na umelých nechtoch. Toto 3D zdobenie je veľmi jemné a zároveň zaujímavé. Ak si chcete aj vy ozdobiť nechty takýmto vzorom, pozrite si video-návod, ako na to.

Čítaj viac

Plesové zdobenie nechtov

Obdobie plesov, radosti a veselosti je tu! Po výbere šiat prichádza na rad naša manikúra. Zelenú majú kamienky, perleť, glitre, ale aj kryštáliky. Dodajte svojim nechtom sviatočný vzhľad a spravte z nich hlavný doplnok večera.

Čítaj viac

Zdobenie vianočná guľa

Vianoce sú predo dvermi, preto je tu ten správny čas, ukázať si nejaké vianočné zdobenie.

Čítaj viac

Zimné zdobenie nechtov

Dizajn, ktorý prinesie vašej manikúre zimný nádych. Ak vám momentálne chýba za oknom sneh, inšpirujte sa dnešným postupom a vyčarujte si túto atmosféru aspoň na nechtoch.

Čítaj viac

Mikulášske zdobenie nechtov

Pomaly, ale isto sa k nám blíži čas vianoc a s ním aj Mikuláš. Je to obdobie plné ozdôb, ktoré môžeme vidieť v obchodoch v domácnostiach, ba dokonca aj na nechtoch. Jedno z takých zdobení vám pre inšpiráciu ponúkame aj my.

Čítaj viac

Jesenné zdobenie nechtov - Trendy 2018

Vrstvíme oblečenie, meníme manikúru. Jeseň 2018 v nail arte rozhodne nebude sychravá. Inšpirujte sa novým zdobením a vytvorte si unikátne jesenné nechty.

Čítaj viac

Ako ozdobiť necht transfer fóliou

Transfer fólia, je jedna z možností, ako rýchlo a jednoducho vytvoriť krásny vzor na nechte bez toho, aby ste boli skúsení a zruční. Takéto zdobenie je finančne nenáročné a je ho možné vykonať aj v domácom prostredí.

Čítaj viac

Magické pečiatkovanie s aurorou

Aurora prášok poznajú všetci, ktorí sa o nechtovom dizajne čo len trošku zaujímajú. Ľavou zadnou zvládneme jej aplikáciu na celý povrch nechta, vďaka ktorej sa vytvorí efekt polárnej žiary. My vám však v tomto blogu ukážeme, ako rýchlo a jednoducho vytvoriť za pomoci aurory zdobenie, za ktoré sa nemusí hanbiť ani špičková nechtárka :)

Čítaj viac

Ako vytvoriť zdobenie na nechty lapač snov

Vytvoriť zdobenie alebo skôr kresbu, ktorá pripomína lapač snov, môže byť na prvý pohľad zložité a komplikované, ale opak je pravdou. Potrebovať budeme farebné gél laky alebo UV gély, chrómový base top a prášok auroru.

Čítaj viac

Ako sa robí zdobenie na nechty babyboomer akrylom a gélom

V tomto našom blogu nájdete postup a videonávod, ako vytvoriť zdobenie babyboomer pomocou gélu a akrylu.

Čítaj viac

Ako na zdobenie nechtov so zdobiacou šablónou

Ako minulý, tak aj tento rok, sú v móde rôzne vzory, ornamenty, kruhy a pásiky. Nosia sa na šatách, doplnkoch, kabelkách ba dokonca aj na nechtoch. Takto moderné a trendy nechty si vyrobíme pomocou zdobiacej šablóny.

Čítaj viac
  • 1
  • 2
  • 3 3 / 4
  • 4
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024