Blog

Ako ozdobiť necht transfer fóliou

Prečítate za 2 minúty

Transfer fólia, je jedna z možností, ako rýchlo a jednoducho vytvoriť krásny vzor na nechte bez toho, aby ste boli skúsení a zruční. Takéto zdobenie je finančne nenáročné a je ho možné vykonať aj v domácom prostredí.

Potrebovať budeme len ozdobnú transfer fóliu a špeciálne lepidlo. Ozdobiť môžeme prírodné nechty a aj nechty vymodelované gélom alebo akrylom. Na vopred nalakované alebo vymodelované nechty aplikujeme lepidlo priloženým štetcom v tenkej vrstve a necháme ho zaschnúť. Aby sa fólia otlačila, lepidlo musí byť transparentné, vtedy môžeme pokračovať. Fóliu priložíme buď na celý povrch nechta, alebo len na určité miesto. Za pomoci prsta alebo aplikátora vzor poriadne pritlačíme. Fólia sa môže pomaly uvoľňovať. Následne rýchlym pohybom zvyšok fólie strhneme. Otlačený vzor je nutné prelakovať čírym lakom alebo UV leskom, aby sme ho zafixovali.

Na trhu sú transfer fólie s rôznymi vzormi od čisto farebných, pásikavých, kvetinových až po imitáciu čipky. S rôznym farebným podkladom vytvoríme ako pestré a výrazne nechty, tak aj jemné a decentné. Ak sa jedná o nechty a ich zdobenie, tak vo fantázii sa medze nekladú.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024