Blog

Magické pečiatkovanie s aurorou

Prečítate za 2 minúty

Aurora prášok poznajú všetci, ktorí sa o nechtovom dizajne čo len trošku zaujímajú. Ľavou zadnou zvládneme jej aplikáciu na celý povrch nechta, vďaka ktorej sa vytvorí efekt polárnej žiary. My vám však v tomto blogu ukážeme, ako rýchlo a jednoducho vytvoriť za pomoci aurory zdobenie, za ktoré sa nemusí hanbiť ani špičková nechtárka :)

Zdobenie je časovo nenáročné a je možné ho vykonať aj v pohodlí domova. Prírodné alebo vymodelované nechty akrylom alebo gélom nalakujeme farebným gél lakom a necháme ich polymerizovať v lampe. Vrstvy farebného gél laku zopakujeme minimálne dva krát. Po vytvrdnutí nechty odmastíme, aby sme odstránili lepkavý film. Brúsnym blokom jemne zmatníme povrch nechta a oprášime. Na silikónovú pečiatku prstom, alebo aplikátorom nanesieme auroru. Na kovovú doštičku aplikujeme pečiatkovací lak a stierkou prebytočný lak stiahneme. Pečiatku s aurorou priložíme na doštičku, aby sme otlačili vzor a následne tento vzor prenesieme na necht. Vznikne nám krásny magický vzor. Po zaschnutí nechty prelakujeme tenkou vrstvou chrómového base topu a necháme polymerizovať v lampe.

Ako ste mohli vidieť, zdobenie je veľmi rýchle a nenáročné. S rôznymi farbami gél lakov v spojení s aurorou alebo chrómovým práškom, dokážete vytvoriť rôzne kombinácie, ktoré v konečnom dôsledku vyrazia dych.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024