Blog

Svetríkové zdobenie na nechty

Prečítate za 2 minúty

Ako ste si už dlhšie mohli všimnúť, vzor, ktorý pripomína svetrík alebo luxusný vankúš a gauč, je čoraz častejšie zobrazovaný ako na prírodných, tak aj na umelých nechtoch. Toto 3D zdobenie je veľmi jemné a zároveň zaujímavé. Ak si chcete aj vy ozdobiť nechty takýmto vzorom, pozrite si video-návod, ako na to.

Na vopred vymodelované nechty gélom alebo akrylom nanesieme plochým štetcom tenkú vrstvu farebného UV gélu. Ak je nanesený, necháme ho polymerizovať v lampe. Po vytvrdnutí začneme vytvárať 3D vzor. Použijeme tenký štetec a farebný UV gél. Použiť môžeme rovnaký alebo iný odtieň farebného UV gélu. Pomaličky a precízne kreslíme podobný vzor ako je na svetri alebo gauči. Necht, ktorý zdobíme, pravidelne vkladáme počas kreslenia do lampy, aby sa gél lak nezlial a tak vznikol 3D vzor. Toto zdobenie si vyžaduje trošku viac času a trpezlivosti, ale myslím si, že výsledok stojí za to :) Ak máme vzor vytvorený a sme s ním spokojný, aplikujeme ňan maličké množstvo finish gélu alebo UV lesku. Plochým štetcom ho dôkladne rozotrieme po celom nechte. Do ešte nevytvrdnutého lesku nasypeme číry, alebo jemne zafarbený akrylový púder na povrch a necháme vytvrdnúť v lampe. Na záver môžeme aj takéto zdobenie vyšperkovať perličkami alebo kamienkami.

ID2404
3.29 €
ID4114
Hnedý UV gél LONEL 103 5ml
Máme viac ako 50 kusov
3.29 €
ID1794
Ružový UV gél LONEL 058 5ml
Zľava Máme 28 kusov
3.29 €
ID5527
Čierne perličky na nechty Rossart
Novinka Máme viac ako 50 kusov
0.49 €
ID55
0.69 €
ID4227
4.99 €
1.99 €

Je to zdobenie, ktoré je nezávislé na ročnom období, vhodné na slávnostné aj denné nosenie, preto si ho môžeme vytvoriť vždy, ak máme chuť.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024