Blog

Vyšperkované nechty so Swarovski Crystalpixie

Prečítate za 4 minúty

Už samotný názov nesie v sebe určitú vznešenosť a luxus. Trblietavé obrúsené kúsky skla boli v minulosti obľúbené medzi módnymi ikonami ako Coco Chanel, Marlene Dietrich či Marilyn Monroe. V súčasnosti Swarovski kamienky z rodinnej rakúskej firmy zdobia značku Dior a stali sa neoddeliteľnou súčasťou aj v nechtom dizajne.


Moderná manikúra sa od minulosti podstatne odlišuje. Nechtový dizajn sa neustále vyvíja, nepozná hranice a má veľa možností. Kreativite v manikúre sa medze nekladú a to doslovne. Ako ozdoby na nechty sa používajú pečiatky na nechty, nálepky, vodolepky, pierka, drvené mušle, laky na nechty s rôznymi vlastnosťami, glitrový prach, a v neposlednom rade aj Swarovski kryštáliky.

Luxusné ozdoby už nie sú len súčasťou spoločenských udalostí ale aj nechtových inšpirácii na bežné dni . Pomocou jagavých Swarovského kryštálikov na nechty, luxusných 3D ozdôb a Crystalpixie Swarovski si vytvoríte skutočné umelecké dielo. Kryštáľové ozdoby na nechty sa stali obľúbené v nechtovom dizajne.

Nechty ako umelecké dielo

Vyskúšali ste už Swarovského crystalpixie? Ide o šikovné spojenie jemných guličiek a swarovského kamienkami. Táto kombinácia vytvára na nechtoch rôzne odlesky a pôsobí slávnostne a efektne. Ich aplikácia je však veľmi jednoduchá. Ako na to?

V prvom rade si dokonale upravíme ruky a nechty. V prípade potreby odstránime zvyšky starého laku a nechty si prebrúsime pilníkom alebo brúskou na nechty. Následne si nechty preleštíme leštičkou na nechty. Nezabudnime sa postarať o nechtovú kožičku.

Ak máme nechty pripravené na manikúru, vyberte si farbu laku podľa vašich preferencií. Zvážte aj farebnosť vybraných Swarovski pixie, aby to spolu ladilo so zvoleným lakom na nechty. Takéto zdobenie je vhodné na gélové, akrylové nechty, a nechty posilnené gél lakom.



Swarovského Crystalpixie je prakticky balené v brúsenej priehľadnej fľaštičke. Súčasťou balenia je aj kovový lievik, pomocou ktorého rozsypané pixie kamienky pohodlne nasypeme naspäť do fľaštičky. Pod ruku, predtým ako začneme sypať Crystalpixie od Swarovski, môžete položiť praktickú plastovú mištičku na kamienky. Crystalpixie sa vám tak nerozsype všade navôkol.

Zoberte si fľaštičku a pomaly nasypte pixie kamienky na zvolený necht. Sype sa do tenkej vrstvy finish gélu, nadlaku podlaku alebo stavebného UV gélu. Jemne si krištáliky pozatláčajte do lepkavej textúry. Pomocou zdobiaceho štetca alebo pomarančového drievka si uhladíme a vyčistíme okraje nechta a nechtovú kožičku od crystalpixie. Necht následne vložíme do UV/LED lampy na vytvrdnutie. Swarovského Crystalpixie už nepotrebujú žiadnú extra fixáciu.
ID4709
Oranžové crystalpixie Swarovski 5g
Zľava Máme posledné 3 kúsky
29.99 €
19.99 €
ID4720
Strieborno zlaté crystalpixie deluxe rush 5g
Zľava Máme posledné 3 kúsky
29.99 €
19.99 €
ID4714
29.99 €
23.99 €

Rada na záver:

Nezasypte necht príliš veľa Swarovského crystalpixie. Ideálne je, aby ste pokryli celý necht jednou vrstvou tak, aby nebolo vidno gél lak pod ňou. Väčšinou sa takto zdobí jeden maximálne dva nechty na každej ruke. Ak predsa len chcete ozdobiť všetky nechty použitím Swarovski pixie, nepokrývajte nimi celé nechty. Zvoľte si elegantný koncept.

Ako aplikujeme kamienky na nechty?

Kamienky Swarovski sú ďalšou obľúbenou variantou kreatívneho zdobenia v nechtovom dizajne. Ide o precízne prebrúsené Swarovski kamienky, ktoré sú tvrdé a odolné. Ich povrch sa len tak ľahko nepoškriabe. Zachovávajú si dlhotrvácny lesk. Nájdete ich v rôznych veľkostiach a tvaroch.

Zadná strana kamienka je rovná pre jednoduchú aplikáciu do vrchného gélu alebo gél laku. Swarovski kryštáliky nanášame pomocou pinzety. Nakoniec nechty dáme polymerizovať pod UV/LED lampu. Kryštáliky viete osadiť aj do mokrého laku na nechty a následne zafixovať vrstvou priehľadného laku top coat.
ID4715
29.99 €
19.99 €
ID4719
Čierne crystalpixie classy sassy 5g
Zľava Máme posledné 3 kúsky
29.99 €
19.99 €
ID4291
Ceruzka na ozdoby
Máme 32 kusov
1.99 €
0.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024