Blog

Zdobenie s Molly Lac Art Water Ink

Prečítate za 2 minúty

Značka Molly prichádza na trh so špeciálnou novinkou, vďaka ktorej vytvoríte veľmi jednoducho akvarelové zdobenie. Uviedli na trh Molly Lac Art Water Ink. Jedná sa o pigmentovaný atrament, ktorý sa rozpíja do nevytvrdnutého gélu alebo gél laku a vytvára efekt vodových farieb. Použitie je jednoduché a efekt jedinečný.

Akvarelové kvety a listy

Vďaka tomu, že rozpíjanie Water Ink vyzerá ako maľba akvarelom, môžete ním vytvoriť aj veľmi obľúbené akvarelové kvietky. Po rozpití si pomôžte tenkým štetcom, ktorým vytvarujete lupienky. Vložte do lampy. Na záver farebným gélom, alebo gél lakom dokreslite stopku a stred kvetu. Po vytvrdnutí sa môžete tešiť z dokonalého zdobenia, ktoré je na nerozoznanie od akvarelovej maľby.

Jednoduché kruhy

Najjednoduchším zdobením, ktoré s týmto rozpíjacím atramentom vytvoríte sú klasické kruhy. Veľkosť kruhov závisí od kvapnutého množstva Water Ink. Ak ho aplikujete hustejšie, budú kruhy do seba zasahovať a vytvoria nepravidelné tvary. Nechajte ho chvíľku pôsobiť a následne vložte do lampy aby gél vytvrdol. Jednotlivé farby môžete aplikovať aj do samostatných gélových vrstiev. Možností je mnoho.

Svetlé odtiene nakvapkané na nechty striedmo budú pôsobiť ľahko a romanticky. Ak použijete sýtejšie farby a aplikujete ich v niekoľkých farebných vrstvách, získate výraznejšie zdobenie, ktoré bude výborne ladiť s moderným oblečením a bude vhodné na večierky, stretnutia s priateľmi alebo festivaly.

Všetci poznáte známu vetu, že fantázii sa medze nekladú. Platí to aj v tomto prípade. Molly Water Ink je určený na kreatívne zdobenie. Experimentovaním s ním vytvoríte zaiste netradičné vzory a zaujímavé, nielen letné, farebné kreácie.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024