Blog

Zimné zdobenie nechtov

Prečítate za 2 minúty

Dizajn, ktorý prinesie vašej manikúre zimný nádych. Ak vám momentálne chýba za oknom sneh, inšpirujte sa dnešným postupom a vyčarujte si túto atmosféru aspoň na nechtoch.

Zdobenie nie je náročné, nevyžaduje si extra zručnosti. Základom je kvalitný materiál, ktorý dodá zimnej manikúre nádych luxusu.

ID4720
Strieborno zlaté crystalpixie deluxe rush 5g
Zľava Máme posledné 3 kúsky
29.99 €
19.99 €
ID1410
Biely UV gél LONEL 15 ml
Máme viac ako 50 kusov
8.99 €
6.99 €

Zimná vločka

1. Necht si vymodelujeme pomocou UV gélu alebo akrylu.

2. Pilníkom vyrovnáme nerovnosti a štetcom odstránime všetok prach.

3. Na povrch nechta nanesieme gél lak alebo farebný UV gél (my sme použili termo gél lak, ktorý dokáže meniť farbu podľa teploty prostredia a teploty tela). Farebný gél lak aplikujeme na celý necht a necháme polymerizovať v lampe. Ak chceme docieliť, aby bola farba sýta, nanesieme aspoň dve vrstvy gél laku.

4. Snehovú vločku nakreslíme pomocou glitrového gél laku, ktorý na necht aplikujeme tenkým štetcom. Vločku necháme vytvrdnúť.

5. Na dozdobenie vločky použijeme modré glitre, swarovski kryštáliky a crystalpixie swarovski. Na stred vločky štetcom aplikujeme vrchný lesk alebo finish. Do tejto vrstvy poukladáme ozdoby podľa fantázie. Ozdobený necht necháme vytvrdnúť v lampe.

6. Zvyšné nechty môžeme ozdobiť jemnou francúzskou manikúrou.

Jemné zdobenie

Jemné zdobenie si môžeme vytvoriť aj na ostatné nechty. Pomocou tenkého štetca a glitrového gél laku nakreslíme jemné vločky a dozdobíme ich malým kryštálikom alebo perličkou. Zdobenie necháme polymerizovať v lampe.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024