Návody a inšpirácie

Návody a inšpirácie

Vlna a priadza - aký je medzi nimi rozdiel

Svet galantérie je bohatý na vlákna rôzneho druhu. Prírodné, umelé, zmiešané, tie ktoré hrejú, ale aj recyklované. Znamená priadza a vlna to isté, alebo ide o dva odlišné pojmy?

Čítaj viac

Francúzska manikúra - vytvorte si nadčasový dizajn nechtov

Klasika, ktorá nikdy neomrzí. Aj napriek tomu, že nechtové trendy sa neustále menia, francúzska manikúra ostáva obľúbenou v každej sezóne roka. Je elegantná a prirodzená zároveň. Touto technikou sa dajú skrášliť gélové, akrylové, polygélové, ale aj prírodné nechty.

Čítaj viac

Prirodzená manikúra na počkanie

Dokonalá modelácia, trendy vzory a rozličné ozdoby. Nechtárske remeslo vie s našimi rukami urobiť divy. Ak patríte k tým, ktorí navštevujú salóny na pravidelnej báze a chcete dopriať vašim nechtom odpočinok po lakovaní, géloch či akryloch, objavte čaro prirodzenej manikúry.

Čítaj viac

Najkvalitnejším slovenským e-shopom roka 2021 je NOEZON

NOEZON zažiaril medzi hviezdami e-shopového neba. Zo slávnostného galavečera, ktorý zrežírovala Heureka, sme si odniesli titul absolútneho víťaza - najkvalitnejší e-shop roku 2021.

Čítaj viac

Puzdrá a tašky na pletacie pomôcky

Sú neodmysliteľnou súčasťou našich kreatívnych chvíľ a majú veľký podiel na tvorbe pletených produktov od výmyslu sveta. Ihlice a háčiky odvádzajú precíznu prácu, a preto si zaslúžia ukážkovú starostlivosť. Ako ochrániť vašu výbavu? Vyberte si správne puzdro na pletacie pomôcky či organizér na ihlice a háčiky.

Čítaj viac

Nechtové trendy na leto 2022

Nechtová móda nepozná hranice. Trendy sa menia, viaceré ostávajú v obehu, no jedno je isté. Leto 2022 bude plné farieb, tieňovania a milých vzorov. Tešíte sa?

Čítaj viac

Mindful kolekcia od KnitPro. Pletenie plné pokoja a harmónie

Ručná tvorba sa pre mnohých z nás stala dokonalým únikom z reality. Prináša potrebný relax, čistí myseľ a jej výsledkom je produkt s pridanou hodnotou. Na tieto benefity nadväzuje práve nová kolekcia Mindful od značky Knitpro. Pletacie ihlice a príslušenstvo sú pripravené podporiť vašu kreatívnu cestu.

Čítaj viac

Pletieme za babku. Lacná vlna pre váš nový handmade projekt

Drahá doba si pýta výhodné riešenia. V čase, kedy ceny všetkých druhov tovaru stúpajú nahor raketovým tempom, vás chceme inšpirovať kreatívnym sortimentom, ktorý nezaťaží vašu peňaženku. Objavte jedinečné vlny na pletenie za lacný peniaz a tvorte spolu s nami.

Čítaj viac

Pomôcky na pletenie. Ako sa v nich vyznať?

Pletenie už dávno nezahŕňa iba ihlice a vlnu. Súčasný handmade trh ponúka množstvo šikovných pomocníkov, ktorí zjednodušia kreatívu. Sú praktickí, uľahčujú prácu a prispievajú k tomu, aby ste mali z tvorby skutočný zážitok. Pre niekoho možno iba obyčajný detail, no na tých predsa stojí svet, no nie? Spoznajte najlepšie pomôcky na pletenie.

Čítaj viac

Inšpirácia na letné zdobenie nechtíkov

Hravé farby, výrazné zdobenie a prázdninový nádych. Na letných nechtoch sa môžeme vyblázniť do sýtosti. V dnešnom postupe vám prinášame farebnú dávku inšpirácie. Tak poďme na to!

Čítaj viac

Trendy leta 2022: Háčkované plavky

Háčkované plavky ovládnu priestor pri bazénoch aj na plážach. Sedemdesiate roky sa vracajú v plnej sile a vyťahujú svojich najväčších favoritov. Plán na leto je jasný. Nájsť také, ktoré sadnú ako uliate!

Čítaj viac

Špagáty NATANA - dokonalé šnúry pre váš nový projekt

Vyvinuté s láskou k rukám pletárok. Špagáty NATANA sú multifunkčným pomocníkom pre váš nový kreatívny projekt. Jemnosť, odolnosť a bohatý výber farieb z nich robí produkt, ktorý by nemal chýbať ani v jednej handmade výbave.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024