Návody a inšpirácie

Návody a inšpirácie

Aróma difuzér. Viac ako len osviežovač vzduchu

Pýtate sa čo je to vlastne difuzér? Ide o inovatívny a originálny bytový doplnok, ktorý funguje ako osviežovač vzduchu a zároveň aj jeho zvlhčovač. Táto štýlová interiérová vychytávka smelo nahradí vaše jednorázové osviežovače vzduchu, ktoré sú väčšinou neestetické a neefektívne.

Čítaj viac

PROMED 1030 - profi brúska na manikúru a pedikúru

Táto štýlová brúska v strednej cenovej hladine je vhodná na domáce používanie, ale aj do vybavenia salónu. Promed 1030 sa vyznačuje vysokou kvalitou a ľahkým ovládaním. V rokoch 2015/2016 získala ocenenie za “Najlepší produkt”.

Čítaj viac

Veľkonočné zdobenie nechtov

S prichádzajúcou Veľkou nocou dostávajú priestor aj skrášľovacie procedúry. Po sviatočnom upratovaní prichádza na rad úprava vašich rúk. Inšpirujte sa baby boomer trendom, ktorý do nechtového dizajnu prináša jemnosť a decentnosť.

Čítaj viac

LED lampa a jej výhody

Lampy na nechty sú neoddeliteľnou súčasťou vybavenia salónov, ale čoraz častejšie sa objavujú aj v súkromných domácnostiach. V podstate ide o skvelú pomocníčku nielen pre profesionálnu nechtovú dizajnérku.

Čítaj viac

Inšpirácie na jarné trendy nechty

Zimné rukavice pomaly odkladáme do krabíc a naše nechty budú mať opäť možnosť zažiariť v plnej kráse. Predtým im však treba dopriať poriadnu starostlivosť a nový jarný dizajn. Francúzska manikúra dostane šancu aj v roku 2022.

Čítaj viac

Profesionálna brúska na nechty PROMED 5040 SX

Recenzia aktuálne najmodernejšej brúsky na slovenskom trhu! "Promed 5040 SX je moderné vysoko výkonné striekacie zariadenie s nízkou hmotnosťou a veľkou nádobou na destilovanú vodu. Brúska je ideálna na manikúru a pedikúru, pre starostlivosť o vaše ruky, nohy a nechty."

Čítaj viac

Valentínske zdobenie nechtov

Práve na Valentína chce byť každá z nás krásna, ženská a pôvabná ako pre okolie, tak aj pre svojho miláčika. Ku peknému zovňajšku samozrejme patria aj upravené nechty. Prinášame vám článok s videom pre inšpiráciu ako na to, pretože nie každá z nás je profesionálna nechtárka.

Čítaj viac

Svetríkové zdobenie na nechty

Ako ste si už dlhšie mohli všimnúť, vzor, ktorý pripomína svetrík alebo luxusný vankúš a gauč, je čoraz častejšie zobrazovaný ako na prírodných, tak aj na umelých nechtoch. Toto 3D zdobenie je veľmi jemné a zároveň zaujímavé. Ak si chcete aj vy ozdobiť nechty takýmto vzorom, pozrite si video-návod, ako na to.

Čítaj viac

Poly gél - modelácia a doplnenie nechtov

Aj vy ste si vymodelovali krásne nechty pomocou poly gélu, ale po určitom čase nechty odrástli a vy neviete ako ich doplniť? Prinášame vám video návod, v ktorom je znázornený krok za krokom, ako na to.

Čítaj viac

Plesové zdobenie nechtov

Obdobie plesov, radosti a veselosti je tu! Po výbere šiat prichádza na rad naša manikúra. Zelenú majú kamienky, perleť, glitre, ale aj kryštáliky. Dodajte svojim nechtom sviatočný vzhľad a spravte z nich hlavný doplnok večera.

Čítaj viac

Zdobenie vianočná guľa

Vianoce sú predo dvermi, preto je tu ten správny čas, ukázať si nejaké vianočné zdobenie.

Čítaj viac

Zimné zdobenie nechtov

Dizajn, ktorý prinesie vašej manikúre zimný nádych. Ak vám momentálne chýba za oknom sneh, inšpirujte sa dnešným postupom a vyčarujte si túto atmosféru aspoň na nechtoch.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024