Blog

Luxusný darček. Hrejivá bavlnená deka

Prečítate za 3 minúty

Počas chladných dní sa určite každý z nás rád zababuší to teplej deky a vychutnáva si príjemné chvíle v spoločnosti dobrej knihy alebo filmu. Popíja pri tom horúci nápoj, zapáli si aromatickú sviečku, pohodička ako má byť. Mäkkučká deka je dokonalým doplnkom počas týchto relaxačných chvíľ. Potešte ňou svojich blízkych na Vianoce. Kvalitná hrejivá deka je ideálnym darčekom pre všetkých.

Deky vo vianočnom duchu

V našej ponuke máme obojstranné huňaté deky so severskými motívmi, ktoré sú ideálne ako tématický bytový doplnok počas sviatočných chvíľ, ako aj originálny vianočný darček. Z jednej strany je semišová a druhú tvorí imitácia kožušiny, ktorá vás počas chladných večerov krásne zahreje. Na semišovej strane sa nachádzajú zimné minimalistické vzory. Poctivá deka krásne zahreje a poskytuje pocit pohodlia a zaslúženého relaxu.

Vianočný darček v podobe hrejivej deky si nájde uplatnenie v každej domácnosti. Potešíte ním azda každého. No kto už by najradšej nestrávil celú zimu zababušený v kvalitnej mäkučkej deke?

Luxusne jemná bavlnená deka

Hebké a hrejivé deky IDEAL prémiovej kvality európskeho výrobcu zaručia vašu spokojnosť. Deky sú zložené prevažne zo stopercentnej bavlny a zvyšok tvorí akryl a polyester, ktoré zabezpečujú pevnosť a odolnosť materiálu. Poctivé deky sú hrubšie a teda sú vhodné nielen do interiéru na relax alebo ako prehoz cez posteľ, ale poskytujú pohodlie aj v prírode. U nás nájdete široký výber vzorov a farebných variácií. Hrejivé deky v sivo-bielom prevedení sa ľahko kombinujú s ostatnými bytovými doplnkami. V ponuke máme deku s vidieckym nádychom so srdiečkovou potlačou, minimalistický bodkovaný dizajn, škandinávsku pruhovanú, alebo deky s abstraktnými vzormi.

Mäkké a huňaté plyšové Puffy deky

Stavte tento rok na originalitu a darujte ručne pletenú deku. Puffy deka je veľkým trendom a jej výrobu zvládne aj dieťa :) Na dotyk je príjemne hebká a mäkká. Na výrobu budete potrebovať vlnu Puffy a vaše ruky. Puffy vlna má už predpripravené očká na pletenie, ktoré jednoducho cez seba preplietate. Nepotrebujete ihlice ani háčik a žiadne ďalšie pomôcky na pletenie. Na výber sú dva varianty očiek. Vlna Alize Puffy má veľké očká, vlna Alize Puffy Fine má menšie očká. Táto deka je vhodná aj pre najmenších. Stačí si len vybrať farbu.

ID11124
Alize Puffy 100g 9m
Zľava Na sklade
Od 2.09 €
75 variánt
ID11162
Od 2.09 €
37 variánt
ID11147
Od 2.19 €
46 variánt
ID11193
Od 2.19 €
19 variánt
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024