Blog

Neviete si vybrať?

Japonská manikúra LONEL

Lesklé, zdravo vyzerajúce a decentne upravené. Japonská manikúra sa postará nielen o vzhľad, ale aj kvalitu vašich nechtov. Aké benefity prináša táto výživná nechtová kúra a prečo ju miluje aj pánske osadenstvo? Prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

Čítaj viac

Depilácia voskom. Ako na to?

Nádych leta je cítiť v našich šatníkoch, ale aj pri starostlivosti o zovňajšok. Vzdušné oblečenie, poriadna dávka slnka a hebká pokožka bez začervenaní či zarastajúcich chĺpkov. Vďaka depilácii môže byť táto predstava realitou.

Čítaj viac

Plážové doplnky, ktoré nesmú chýbať na vašej dovolenke

Kapacity dovolenkových zájazdov sa míňajú rýchlym tempom a my sa opäť pripravujeme na slnkom a teplom zaliate dni. Ak je váš letný smer už celkom jasný, nezabudnite si pred cestou zbaliť všetko potrebné. Spísali sme pre vás inšpiratívny zoznam, dovolenka sa môže začať!

Čítaj viac

Zdravo vyzerajúce nechty bez laku

Návštevu barbera berú dnes mnohí muži ako rutinnú záležitosť. Starostlivosť o nechty je však pre niektorých stále okrajovou témou a my chceme tento uhol pohľadu zmeniť.

Čítaj viac

Ako vybrať vianočný darček pre dcéru, frajerku alebo manželku?

Najkrajšie sviatky roka sa nezadržateľne blížia. S pribúdajúcim dátumom v kalendári u mnohých narastá dilema, čo zabaliť pod vianočný stromček. Drahí páni, ak vás v týchto dňoch čaká výber darčeka pre svoju dcéru či polovičku, inšpirujte sa našim nákupným radcom.

Čítaj viac

Nápady na vianočné darčeky pre dámy

Nakupujete darčeky v predstihu alebo si to nechávate na poslednú chvíľu? Nech už patríte do ktorejkoľvek z týchto skupín, nasledujúce riadky pomôžu rozlúsknuť najčastejšiu otázku týchto dní. Čím obdarovať blízkych pod vianočným stromčekom? Potešíme dámy, ale aj pánov.

Čítaj viac

Parafínový zábal - jeho účinky na organizmus

Parafínový zábal sa s obľubou využíva v lekárstve, no môžete ho nájsť aj na zozname procedúr v kozmetických a nechtových salónoch. Pomáha riešiť zdravotné ťažkosti a má aj estetické účinky. Aké benefity so sebou prináša parafínová procedúra a prečo by ste mali absolvovať parafínovú manikúru?

Čítaj viac

Ako sa vyznať vo svete pilníkov

Prirodzené, gélové či akrylové? Dokonalému dizajnu nechtov predchádza poctivá príprava, na ktorú potrebujete nájsť kvalitného pomocníka. Svet pilníkov je bohatý na rozličné druhy a tvary, ako sa v tom všetkom vyznať?

Čítaj viac

Deň detí s originálnymi darčekmi pre menších aj väčších

Ako znásobiť detskú radosť a iskričky v očiach počas 1. júna? Napríklad výberom originálneho darčeka. V dnešnom blogu sme sa pozreli na kreatívne záležitosti zo sveta hračiek a nechtovej tvorby, s ktorými môžete osláviť Deň detí po svojom.

Čítaj viac

Prekonajte nechtové problémy s japonskou manikúrou

Nechtová procedúra, ktorá pomáha a skrášľuje od základov. Zachraňuje len poškodené nechty alebo je vhodná aj pre zdravú nechtovú platničku? Japonská manikúra je riešením na všetky vaše nechtové dilemy.

Čítaj viac

SAPERS - starostlivosť o zovňajšok ako zo salónu

Upravené nechty a obočie ako od profesionála? So správnymi doplnkami to zvládnete aj vy. Značka SAPERS prináša na trh kvalitné pinzety, kliešte či nožnice, vďaka ktorým bude domáce skrášľovanie hračkou.

Čítaj viac

Inšpirácie na darček ku Dňu matiek

Máj patrí láske na tisíc spôsobov, svoju pozornosť však aktuálne sústredíme na najväčšiu zo všetkých. Mama, mamka, maminka či mamička. Nech tú svoju oslovujete akokoľvek, zaslúži si extra dávku vďaky a pozornosti. Rozmýšľali ste už nad tým, ako potešíte túto superženu počas druhej májovej nedele? Deň matiek otvára viacero možností.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024