Blog

Pletenie a háčkovanie

Brošňa macrame technikou

Chcete potešiť milovanú osobu? Skúste to tvorivou cestou! Handmade brošňa spraví zo všedného odevu originálny kúsok. Okrem toho ju môžete venovať ako darček celoročne pri rôznych príležitostiach.

Čítaj viac

Veľkonočný Puffy veniec s deťmi

Pastelové tóny s hravým zdobením, ktoré sú základom pre obľúbenú dekoráciu. Vytvorte si veľkonočný veniec z Puffy vlny. Ruku k dielu pridajú tí najmenší pomocníci.

Čítaj viac

Veľkonočné vajíčka zo špagátu

Sviatky jari otvárajú dvere farebnosti, ale aj našej kreativite. Pripravili sme pre vás aktivitu, ktorá zamestná celú rodinu. Čakanie na Veľkú noc si môžete skrátiť - ako inak - tvorivo. Vyskúšajte návod na veľkonočné vajíčka zo špagátu.

Čítaj viac

Macrame záložka do knihy

Studnice nekonečnej múdrosti a inšpirácie majú svoj sviatok. Mesiac marec už tradične patrí knihám a NOEZON chce túto špeciálnu udalosť osláviť tiež. Pridajte sa k nám a vytvorte si originálneho spoločníka. Macrame záložka poteší nielen vášnivých knihomoľov.

Čítaj viac

Ako používať vyšívaciu transfer fóliu

S ručne vyšívaným oblečením a doplnkami sa roztrhlo vrece. Ako sa dopracovať k vysnívanému vzoru na mikine či tričku bez toho, aby ste absolvovali kurzy vyšívania? Odpoveď prináša vyšívacia transfer fólia. Tento kreatívny vynález dodá odvahu aj úplným začiatočníkom.

Čítaj viac

Vyšívame s najmenšími

Zlepšuje motorické zručnosti, učí trpezlivosti a odbúrava stres. Vyšívanie otvára brány tvorivosti pre každú vekovú kategóriu. Ako k nemu motivovať deti už od útleho veku a prečo by ste ho mali zaradiť do zoznamu voľnočasových aktivít?

Čítaj viac

Veľkonočné ozdoby z filcu

Obľúbený dekoratívny materiál prináša inšpiráciu na Veľkú noc. Skrášlite si jarný interiér a vytvorte si s nami veľkonočné ozdoby z filcu.

Čítaj viac

Háčkované odličovacie tampóny

Originálne, ľúbivé na pohľad a vyrobené s ohľadom na životné prostredie. Háčkované odličovacie tampóny sú skvelou náhradou za jednorazovú klasiku. Prečo by nemali chýbať na vašej kúpeľňovej poličke a ako si ich vyrobiť?

Čítaj viac

Farba roka 2024 v ručnej tvorbe

Nežná a príťažlivá zároveň. Farba roka 2024 chce spájať a vytvárať komunity. Jemný broskyňový odtieň s originálnym názvom Peach Fuzz inšpiruje náš farebný výber aj vo svete vĺn a priadzí. Ako túto farbu zaradiť do ručnej tvorby a prečo by nemala chýbať na vašich ihliciach či háčiku?

Čítaj viac

Tvoríme háčkované papučky pre deti

Roztomilé, funkčné a hlavne - handmade. Háčkované papučky pre deti spestria váš kreatívny plán na ďalší mesiac. Pripravte si priadzu, háčik a protišmykové podrážky. Začíname!

Čítaj viac

Ako na srdiečkový vzor z Alize Puffy

Tvorba s Alize Puffy vlnou je síce jednoduchá, no rozhodne nie jednotvárna. Ak ste sa zoznámili so základmi, je na čase prejsť na zložitejšie výzvy. V dnešnom blogu sa pozrieme na to, ako si vytvoriť srdiečkový vzor.

Čítaj viac

Handmade sveter s ručnou výšivkou

Nejedna z nás má v šatníku kúsok, ktorý čaká na svoje znovuzrodenie. Dnes zo svojich skríň vyberáme pletený sveter a ukážeme vám, ako ho spestriť originálnou výšivkou. Pripravte si vlnu a ihly, ideme na to.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024