Blog

Zdobenia nechtov

Jarné nechty s kvetinovým zdobením

Pastelové odtiene a kvety na akýkoľvek spôsob. V nechtovom dizajne to aktuálne rozkvitá na všetky strany. Chcete oživiť sezónnu manikúru? Vyskúšajte jednoduché zdobenie nechtov, ktoré zvládnu aj začiatočníci.

Čítaj viac

Jarné nechty v mramorovom dizajne

Jar sa hlási o slovo a spolu s ňou aj nové dizajny v manikúre. Dnes vám ukážeme, ako si vyčarovať mramorové nechty v sviežom farebnom prevedení. V hlavnej úlohe sú nepravidelné tvary a vaša tvorivosť.

Čítaj viac

Plesové nechty v pohodlí domova

V plesovom móde od hlavy po päty! Dnes zameriame všetku pozornosť na plesové nechty. Vytvorte si spolu s nami sviatočnú manikúru s efektným výsledkom.

Čítaj viac

Trendy manikúra s aurora práškom

Ovládli sociálne siete a v rebríčku populárnej manikúry sa dostali na popredné miesta. Nechty, ktoré pripomínajú polevu z donutu, si dokážete vytvoriť aj vy. Postačí gél, aurora prášok a UV/LED lampa.

Čítaj viac

Farba roka 2023 v nechtovom dizajne

Inštitút Pantone má každoročne hlavné slovo pri určovaní farebného víťaza pre nastávajúcu sezónu. Jemnú fialovú strieda pulzujúca Viva Magenta - odtieň plný novej energie, motivácie a istoty. Nechajte sa inšpirovať explóziou červenoružových tónov, ktoré ovládnu aj svet manikúry.

Čítaj viac

Silvestrovské nechty s gél lakom

Trblietky, žiarivé farby a slávnostný nádych. Pripravte sa na rozlúčku so starým rokom vo veľkom štýle. Nechajte svoju manikúru zažiariť a vytvorte si spolu s nami silvestrovské nechty.

Čítaj viac

Jednoduché vianočné nechty

Manikúra, ktorá je doslova na zjedenie. Červené vianočné nechty sú vo víťaznom výbere každý rok, my však túto klasiku osviežime. Dilemu so sviatočným dizajnom vyrieši jednoduché a efektné zdobenie.

Čítaj viac

Jesenná manikúra v pohodlí domova

Sušené kvety nepatria len do sveta ručnej tvorby. Túto dekoráciu môžete zamiešať do svojej jesennej manikúry. Inšpirujte sa a vytvorte si gél lak nechty s originálnym zdobením.

Čítaj viac

Nechty jeseň 2022: Objavte nové trendy v manikúre

Z horúcich letných dní do farieb padajúceho lístia. S prichádzajúcou zmenou ročného obdobia meníme nielen šatníky, ale aj našu manikúru a pedikúru. Aká bude jeseň 2022 v nechtovom dizajne?

Čítaj viac

Francúzska manikúra - vytvorte si nadčasový dizajn nechtov

Klasika, ktorá nikdy neomrzí. Aj napriek tomu, že nechtové trendy sa neustále menia, francúzska manikúra ostáva obľúbenou v každej sezóne roka. Je elegantná a prirodzená zároveň. Touto technikou sa dajú skrášliť gélové, akrylové, polygélové, ale aj prírodné nechty.

Čítaj viac

Nechtové trendy na leto 2022

Nechtová móda nepozná hranice. Trendy sa menia, viaceré ostávajú v obehu, no jedno je isté. Leto 2022 bude plné farieb, tieňovania a milých vzorov. Tešíte sa?

Čítaj viac

Inšpirácia na letné zdobenie nechtíkov

Hravé farby, výrazné zdobenie a prázdninový nádych. Na letných nechtoch sa môžeme vyblázniť do sýtosti. V dnešnom postupe vám prinášame farebnú dávku inšpirácie. Tak poďme na to!

Čítaj viac
  • 1 1 / 4
  • 2
  • 3
  • 4
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024