Blog

Deň detí s originálnymi darčekmi pre menších aj väčších

Prečítate za 4 minúty

Ako znásobiť detskú radosť a iskričky v očiach počas 1. júna? Napríklad výberom originálneho darčeka. V dnešnom blogu sme sa pozreli na kreatívne záležitosti zo sveta hračiek a nechtovej tvorby, s ktorými môžete osláviť Deň detí po svojom.

Bozk, vrúcne objatie a prekvapenie k tomu. Pre menšie detičky máme prichystané veselé hračky, pre staršie parádnice zase kúsok z nechtového kráľovstva.

Darčeky pre deti z vlny

Pyžamožrút

Mäkučká hračka, ktorá okrem roztomilého vzhľadu ponúka aj úložný priestor priamo vo svojom telíčku. Tento mojkáčik má nielen milý vizuál, vie byť aj praktickou pomôckou pri budovaní určitého návyku hravou formou. Dieťa sa naučí, že si má po spánku svoje pyžamko poskladať a odložiť na bezpečné miesto. Pyžamkožrút cez deň postráži odev, v noci bude zase dobrým strážcom vášho drobca.

Na výrobu hračky sú vhodné priadze Dolphin Fine, YarnArt Dolce či Alize Velluto. Hračku vyplníte antialergickým dutým vláknom. Telíčko zvládnete zhotoviť bez háčika s použitím vlny Alize Puffy (na tvorbu tela nie je potrebná výplň, v spodnej časti ho stačí stiahnuť gumičkou). Na koniec pridajte očká a noštek. Pyžamožrút môže mať rôzne zvieratkovské podoby - k obľúbeným patria napríklad medvedík, jelenček či líška.

Hračky Amirugumi

Počuli ste už o Amirugumi hračkách? Veselé postavičky, zvieratká, bábiky či malé predmety majú svoj pôvod v Japonsku. Obľúbili si ich handmade tvorcovia po celom svete, Slovensko nie je výnimkou. Pri ich výrobe sa používa menší háčik, aby si lepšie držali svoj tvar. Na konci sa tieto hračky vyplnia dutým vláknom a dozdobia očkami, noštekom, mihlanicami či umelými vlasmi.

Donut

Vankúš, ktorý je na zjedenie a perfektne sa hodí ako dekorácia do detskej izby. Na jeho výrobu vám bude stačiť Alize Puffy vlna a duté vlákno, ktoré použijete ako výplň. Celý proces pletenia zvládnete ručne. Donut viete uháčkovať aj s použitím vlny Himalaya Velvet alebo Himalaya Dolphin Baby.

Darčeky pre malé nechtárky

Nálepky

Ako potešiť mini verziu vášnivej nechtárky? Ak na jej poličke nesmie chýbať lak na nechty, doplňte nechtovú výbavu nálepkami na nechty s trendovou potlačou. Budú sa páčiť aj pubertiačkam.

ID22760
1.29 €

Vodolepky

Pri práci s vodolepkami bude vaša malá dáma potrebovať trochu viac asistencie. Skvelý spôsob ako hodnotne stráviť voľný čas a opäť získať spoločný zážitok do zbierky. V našej ponuke nájdete svieže letné motívy, ale tiež unikátne vodolepky so zrkadlovým motívom.

ID16640
0.99 €
ID21190
Vodolepky jahody
Máme viac ako 50 kusov
0.99 €
ID19570
Zlaté vintage vodolepky Paris
Máme viac ako 50 kusov
1.29 €

Olejčeky

Osvojiť si dobré základy starostlivosti o nechty je prvý krok k dokonalej manikúre. Svojej malej nechtárke môžete venovať olejček, ktorý zmäkčí nechtovú kožtičku. Okolie nechtov si tak dokáže udržiavať v dobrej kondícii aj sama. Pravidelné používanie týchto olejov slúži ako dobrá prevencia pred tvorbou záderov, bonusom je super vôňa.

ID2516
2.59 €
ID4266
8.99 €
5.99 €
ID2517
2.59 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024