Blog

Šperkovnica, praktický organizér pre dámske a pánske doplnky

Prečítate za 3 minúty

Módne doplnky sa vám povaľujú na rôznych miestach a vy si neviete dať rady ako ich efektívne skladovať? Máte veľa šperkov, bižutérie, náramkových hodiniek či okuliarov? Praktickým a neraz aj dekoratívnym produktom je organizér. Postará sa o bezpečné uloženie a usporiadanie vašich “radostí”.

Elegantné šperkovnice pre dámy

Každá žena má rada šperky a nejaké aj vlastní. Ak chceme aby nám vydržali nepoškodené čo najdlhšie, je potrebné sa o ne aj patrične postarať. Pravidelné čistenie je samozrejmosťou, ale nemali by sme zabúdať aj na bezpečné uskladnenie. Šperkovnica by preto nemala chýbať žiadnej žene.

Prakticky riešená krabička so všetkými tými mini zásuvkami a priehradkami je ideálna pre úhľadne uloženie a organizovanie náušníc, prsteňov, retiazok, príveskov a náhrdelníkov. Súčasťou je zrkadlo v ktorom sa môžete skontrolovať pri výbere šperkov na určitú príležitosť. Má dokonca aj kovový zámok kvôli bezpečnosti. V našej ponuke nájdete šperkovnice potiahnuté eko kožou, ktorá predstavuje ľahkú údržbu a teda ju stačí len pretrieť vlhkou handričkou.

ID10096
29.99 €
23.99 €
ID10095
29.99 €
24.99 €
ID10105
74.99 €
63.49 €

Praktický box na hodinky

Aj vaše hodinky majú právo na “šperkovnicu”. Úhľadný box vystlaný mäkkými vankúšikmi vám poslúži na bezpečné uloženie vašich hodiniek a náramkov. Správnym uskladňovaním predídete zbytočným škrabancom na skle hodiniek, zaprášeniu a znehodnoteniu. Všetky naše uskladňovacie boxy majú praktické priehľadné veko a bezpečnostný kovový uzáver. Stačí si len vyberať obľúbenú farbu a preferovanú veľkosť.

ID11356
39.99 €
37.90 €
ID10955
37.90 €
25.90 €

Organizér pre pánov

Kto povedal, že šperkovnice sú len pre dámy? Takže páni nenosia dioptrické alebo slnečné okuliare? Jasné že nosia, ale častokrát zanedbávajú uskladnenie. Luxusný drevený box na hodinky je skvelým tipom na darček, nemyslíte? V našej ponuke máme aj kombinované organizéry na okuliare, hodinky či náramky.

Zbalené na cestu

V dnešnom hektickom svete sme častokrát nútený cestovať kvôli pracovným povinnostiam, alebo lepšou alternatívou je cestovať na dovolenku. Pravidelné presuny zahrňujú balenie a vybaľovanie následkom čoho môže byť poškodenie alebo strata vašich obľúbených šperkov a módnych doplnkov. Chcete mať všetko pod kontrolou? Zaobstarajte si praktický cestovný organizér alebo šperkovnicu s ktorou vám už nič nezmizne.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024