Blog

Oslávte Svetový deň pletenia s NOEZON

Prečítate za 2 minúty

11. jún - dátum, kedy sa spoja pletárky a pletári po celom svete, aby oslávili spoločnú lásku k handmade tvorbe. Svetový deň pletenia sa udomácnil za hranicami našej krajiny a postupne si buduje fanúšikovskú základňu aj na Slovensku. Počas druhej júnovej soboty sa verejné priestranstvá zaplnia klbkami, originálnymi výtvormi a priateľskou atmosférou. A NOEZON bude pri tom.

Svetový deň pletenia na verejnosti otvára priestor pre tvorenie v parku, ale aj pre plánované lokálne podujatia s charitatívnym zámerom. Kreatívci sa počas tohto dňa stretnú a spoločne vytvoria produkt, ktorého príbeh pokračuje aj po ukončení akcie. Pletené ponožky, deky, svetre alebo čiapky putujú k novým majiteľom. Často sú to novorodenci, starí ľudia či ľudia bez domova.

V roku 2022 chceme v NOEZONE po prvýkrát priložiť ruku k tomuto dielu. Víziu privádzať ľudí k tvorivosti v každom veku a za každého počasia premeníme v sobotu 11. júna na skutočnosť. Počas tohto dňa budeme spoločne pliesť čiapočky a deky z certifikovanej vlny, ktoré po dokončení poputujú novorodencom v Nemocnici s Poliklinikou Sv. Jakuba v Bardejove a novorodencom vo Fakultnej nemocnici J. A. Reimana v Prešove.

Čo vás počas tvorivého dňa čaká:

  • skvelá atmosféra
  • nová inšpirácia
  • rozšírenie pletárskych kontaktov
  • mega dávka dobrého pocitu
  • darček od nás za účasť
  • ...a samozrejme, chutné občerstvenie

Nelámte si hlavu s materiálom a pomôckami na pletenie. O všetko sa postaráme MY. Stačí, že si do batôžka zbalíte dobrú náladu a navštívite nás. Už teraz sa na všetkých tešíme. Do pletenia, drahé priateľky a priatelia!

Svetový deň pletenia s NOEZONOM

Kedy: 11. jún 2022

Čas: 12:00 - 17:00

Kde: NOEZON - Duklianska 1379/19, Bardejov

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: +421 911 597 411

Ako sa k nám dostanete? Kliknite na náš videonávod.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024