Blog

Ako aplikovať japonskú manikúru na nechty

Prečítate za 2 minúty

Trápia vás slabé a lámavé nechty alebo len potrebujete prestávku od gélu či akrylu? Japonská manikúra predstavuje prelomový krok v prirodzenej starostlivosti o nechtovú platničku. Vyskúšajte jej benefity aj vy. Povieme si, ako na to!
ID24911
Japonská manikúra LONEL
Máme viac ako 50 kusov
29.99 €
ID25090
1.99 €
ID2517
2.59 €

Začíname úpravou nechtov

Základom každej dokonalej manikúry je precízne upravený necht a jeho okolie. V úvode si opilníkujeme necht do želaného tvaru. Zatlačíme nechtovú kožičku špachtľou alebo pomarančovým drievkom, prípadne odstránime prebytočnú kožu klieštikmi.

Pilníkom, ktorý nájdeme pribalený v japonskej manikúre, veľmi jemne narušíme povrch nechta. Tento krok je potrebný na to, aby sa nanesené produkty lepšie vtierali do nechtovej platničky.

Pri veľmi tenkých a oslabených nechtoch tento krok vynecháme, pokračujeme aplikovaním leštiacej pasty.

Japonská manikúra a jej aplikácia

Na pripravený necht špachtličkou nanesieme leštiacu pastu (zvyčajne označená číslom 1). Vezmeme leštičku určenú na leštiacu pastu a pomocou nej postupne votrieme produkt do nechtov. V ďalšom kroku nanesieme leštiaci púder (zvyčajne označený číslom 2), ktorý takisto vyleštíme leštičkou. Celú kúru môžeme ukončiť nanesením výživného olejčeka na pokožku v okolí nechtov.

Vaše nechty vydržia takto krásne lesklé aj tri týždne. Japonská manikúra podporuje zdravý rast nechtov. Pri pravidelnom používaní zabezpečí, že budú pevnejšie, zároveň poslúži ako dobrá ochrana a prevencia pred vonkajšími vplyvmi.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024