Blog

Zdravé a lesklé nechty šetrným spôsobom

Prečítate za 3 minúty

Čo najbližšie k ľudskej prirodzenosti. Prinášame vám nový pohľad na krásu a zdravie nechtov. Žiadne výrazné farby, ani škodlivé látky. Vyskúšajte túto estetickú a ozdravnú procedúru aj vy.
ID24911
Japonská manikúra LONEL
Máme viac ako 50 kusov
29.99 €
ID2517
2.59 €
ID25090
1.99 €

Pri japonskej manikúre si nechtová platnička oddýchne od elektrických prístrojov. Pracuje sa so špachtľou, jemnými pilníkmi a šetrnými leštičkami. Lesklé nechty bez použitia laku, gél laku či gélu tak môžete mať za pár minút. Tento druh manikúry je nabitý výživnými zložkami s prírodným základom. Pozrime sa spoločne na to, aké benefity prinášajú.

Leštiaca pasta Lonel

Diatomaceous Earth alebo diatomit

Druh piesku, ktorý pozostáva zo skamenených rias. Túto abrazívnu zložku nájdete na trhu aj pod názvom kremelina. V kozmetike sa využíva ako prírodný exfoliant (vyhladzuje a rozjasňuje pokožku i nechty). Kremík, ktorý obsahuje, pomáha posilňovať nechty a podporuje ich rast.

Propylénglykol

Udržiava vlhkosť aj stabilitu samotného produktu. V malom množstve dokáže byť prospešný pre nechtovú platničku - hydratuje ju a drží nechty v dobrej kondícii. Propylénglykol takisto otvára cestu aktívnym látkam, ktoré lepšie preniknú do pokožky aj nechtovej platničky.

Kyselina stearová

Nielen pekný lesklý finiš, ale aj ochranná funkcia. Tú má na starosti kyselina stearová. Na povrchu nechta vytvára ochranný film. Táto nasýtená mastná kyselina zlepšuje textúru daného produktu, zložku veľmi dobre tolerujú aj ľudia s citlivou pokožkou.

Glycerín

S glycerínom sa stretnete takmer v každom kozmetickom produkte. Má hydratačný a regeneračný účinok. Vytvára tiež neviditeľnú ochrannú bariéru.

Trietanolamín

Zásaditá zložka, ktorá pomáha nastaviť správne pH kozmetického produktu. V nízkej koncentrácii je pre pokožku bezpečný.

Dehydroacetát sodný

Konzervačná látka, ktorá chráni produkt pred znehodnotením a predlžuje jeho životnosť. Táto konzervačná látka účinne pôsobí proti plesniam.

Zloženie leštiaceho púdra

Okrem kremeliny a kyseliny stearovej obsahuje púder včelí vosk, parafín a lanolín.

Využite včelieho vosku v kozmetike je naozaj všestranné. Dobre uzamyká vlhkosť v pokožke a nechtovej platničke, je bohatým zdrojom vitamínu A, má skvelý regeneračný účinok a vyživuje nechtovú platničku. Nechty posilňuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Súčasťou leštiaceho púdra sú aj zložky parafín a lanolín. Zabezpečujú výživu, hydratáciu a celkovú regeneráciu.

Pravidelnosť prináša výsledky

Lesk na nechtoch je viditeľný okamžite po dokončení tejto výživnej kúry a vydrží aj dva týždne. Čo sa týka samotného zdravia, regenerácie a spevnenia nechtov, výsledky sa dostavia po 2 - 4 ošetreniach. Medzi jednotlivými kúrami by mal byť rozostup cca 2 - 3 týždne.

Ak si japonskú manikúru prioritne vyberáte kvôli tomu, aby ste zlepšili celkovú kondíciu vašich nechtov, nebude to na počkanie. V takomto prípade by sa mala stať rutinou. Lebo najkrajšie nechty sú tie zdravé.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024